Pieron Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Na stronie dostępne jest info o całej imprezie. W tym roku 15 barmanów i 15 piwowarów pojedzie do Kazimierza Dolnego. Zasady: I etap - gdzie wypełniamy test wiedzy przez internet II etap - test wiedzy i sprawdziany praktyczne w Piwniarniach Warki III etap - test wiedzy i sprawdziany podczas Profesionalia 2010 w Kazimierzu Dolnym. Nagrody w konkursie piwowarów: ?I miejsce - wyprawa dla dwóch osób (piwowar wraz z osobą towarzyszącą) do najsłynniejszych browarów w Polsce i Europie pozwalająca na poznanie tradycji piwowarskich i wymianę doświadczeń z mistrzami piwowarstwa starego kontynentu. ?II i III miejsce - roczny zapas surowców do produkcji wybranego gatunku piwa. Powodzenia !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosiak Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Wiecie moze ile jest max punktow za rozwiazany test dla piwowarow? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted May 13, 2010 Author Share Posted May 13, 2010 Ja nie wiem bo nie rozwiązywałem. A ile miałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 (edited) Wygląda na to, że maksimum to 647 punktów. Edited May 13, 2010 by darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnp Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 mi cieniutko poszedł ten test kłopotliwe jest wybranie 2 odpowiedzi :rolleyes: położyłem się na pytaniu o piance i jedno musiałem strzelić ale nie pamiętam co to było jedno pytanie dostałem co najmniej dziwnie podchwytliwe - zaznaczyłem tak jak by odpowiadał piwowar a nie chemik zobaczymy, najwyżej będę reklamował Link to comment Share on other sites More sharing options...
sziszi Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Wygląda na to, że maksimum to 647 punktów. a ja myślałem, że 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosiak Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 malo mialem 288 w 130s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted May 13, 2010 Author Share Posted May 13, 2010 Wydaje się że może i max. ilość punktów to 1000, tylko czas musi być zerowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Czas nie ma wpływu na liczbę zdobytych punków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosiak Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Mnie sie jednak wydaje ze czas tez wplywa na ilosc punktow Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Zrób test kilka razy i przeczytaj regulamin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted May 13, 2010 Author Share Posted May 13, 2010 Zrób test kilka razy i przeczytaj regulamin. Czytając regulamin można test zrobić tylko raz. Jak się nie mylę to pisało że liczy się ilość błędów i czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jejski Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 U mnie bardzo cienko, zestresował mnie czas 490pt. 81s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Zdobyłem 647 pkt w 27 sekund. Pytania miałem łatwe, żona miała znacznie trudniejsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 (edited) Zdobyłem 647 pkt w 27 sekund. Pytania miałem łatwe, żona miała znacznie trudniejsze. Ja też mam 647 punktów (też myślę, że to maks.), ale w 70 sekund. Ale za pierwszym razem. Co do nagrody, to narzekałem, że dla piwowarów gorsza, a z regulaminu wynika, że wprost przeciwnie. Wartość wycieczki wyceniono na 10k zł. Edited May 17, 2010 by kopyr Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 W regulaminie jest napisane, że GŻ pokrywa "koszty transportu". Nic nie piszą o noclegach i wyżywieniu. Choć te zawierają się pewnie w tych dziesięciu klockach . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbyszek T Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 536 punktów, 89 sekund, jak dotąd uważyłem 13 warek, co daje 41 punktów na warke :) Ten przelicznik mi się podoba biorąc pod uwagę lepsze wyniki bardziej doświadczonych kolegów Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaronVonZuk Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 A ja jako pracownik GŻ nie mogę startować... i gdzie tu sprawiedliwość... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomX Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 (edited) Ha, chciałem tylko zobaczyć jakie dają pytania, a uzbierałem 647 pkt w 83 sekundy Chyba nieźle jak na żółtodzioba po 3 warkach Edited May 17, 2010 by TomX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdrój Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 W regulaminie jest napisane, że GŻ pokrywa "koszty transportu". Nic nie piszą o noclegach i wyżywieniu. Choć te zawierają się pewnie w tych dziesięciu klockach . Wycieczka będzie opłacona od A do Z. To będzie wyczerpujące 10 dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
adanjan Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 to co, kto z szanownych koleżanek i kolegów zawita na II etap do Białegostoku? Dajcie znać wcześniej to może coś wspólnego zorganizujemy, niby tu na Podlasiu jest nas niewielu, ale damy radę i z chęcią ugościmy przyjezdnych ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasiek Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Do mnie właśnie parę minut temu zadzwoniła miła pani i poinformowała mnie żebym brał na środę urlop... Niestety obawiam się, że nie pogoszczę się za bardzo, bo na czwartek rano mamy zaplanowany wyjazd na długi weekend. Nie mogli tego II etapu zaplanować w jakimś innym terminie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnp Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Przed chwilką baba do mnie dzwoniła że jest 2 etap ale się zastanawiam jeszcze czy pojadę :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adanjan Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Do mnie właśnie parę minut temu zadzwoniła miła pani i poinformowała mnie żebym brał na środę urlop... Niestety obawiam się, że nie pogoszczę się za bardzo, bo na czwartek rano mamy zaplanowany wyjazd na długi weekend. Nie mogli tego II etapu zaplanować w jakimś innym terminie. rozumiem, że jedziesz do Białego? Super, może w końcu ciut dłużej pogadamy niż ostatnim razem ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adanjan Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 (edited) Przed chwilką baba do mnie dzwoniła że jest 2 etap ale się zastanawiam jeszcze czy pojadę :rolleyes: Ty się nie zastanawiaj tylko śmiało przyjeżdżaj! w końcu i w Białym pojawi się spora grupa piwowarów, kto by pomyślał, że i tu zawita jakaś "piwna" imprezka Edited May 30, 2010 by adanjan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts