Adam Marszałkowski Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Witam, czy ktoś się orientuje w którym sklepie kupię najtaniej zestaw do nastawienia pierwszej warki z brewkitu? Chodzi mi o sprzęt i surowce. Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
314wo.pl Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Pierwszy raz udaje mi się odpowiedzieć jako pierwszemu na post pod tytułem "pierwsza warka" :). Nikt się nie orientuje. To tak samo jak z kartoflami. Nikt się nie orientuje gdzie są najtańsze. Musisz poszperać sam w sklepach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 19 minut temu, Adam Marszałkowski napisał: czy ktoś się orientuje w którym sklepie kupię najtaniej zestaw do nastawienia pierwszej warki z brewkitu? Chodzi mi o sprzęt i surowce. Na forum masz polecane dwie wyszukiwarki. Starsza Dokuro i młodsza. Poklikaj, zobacz na ile Ci pomogą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jancewicz Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 44 minuty temu, Adam Marszałkowski napisał: Witam, czy ktoś się orientuje w którym sklepie kupię najtaniej zestaw do nastawienia pierwszej warki z brewkitu? Chodzi mi o sprzęt i surowce. Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi. Pamiętaj, że kupując najtańsze brewkity efekt będziesz miał marny. Np. nie kupuj brewkitów marki Gozdawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Marszałkowski Posted February 7, 2019 Author Share Posted February 7, 2019 22 godziny temu, Jancewicz napisał: Pamiętaj, że kupując najtańsze brewkity efekt będziesz miał marny. Np. nie kupuj brewkitów marki Gozdawa Słyszałem że te z Gozdawy są słabe jakościowy. Mangrove Jacks się nada ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jancewicz Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Nie robiłem ale jakoś nie słyszałem aby ktoś na nie narzekał. Spróbuj. Pilnuj przede wszystkim czystości i temperatury fermentacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts