danol148 Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Jako że moja już obcina szyjki po 6 warkach nadszedł czas na mały tuning zakupiłem uchwyt stołowy do wiertarki i teraz mam pytanko, czy ktoś rozbierał Gretę bo nie wiem jak się zabrać za te blaszane nity rozwiercać czy da się jakoś w inny sposób ich pozbyć z kapslownicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiktor Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 lepiej skombinuj sobie młotkową a gretę zostaw jak awaryjną. Ew możesz po prostu skołować kawałek odpowiedniej rurki i jego przerobić na kapslownicę. Pogrzeb po forum jest parę wątków o kapslownicach samoróbkach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danol148 Posted May 31, 2010 Author Share Posted May 31, 2010 Czytałem najprościej to rura grubościenna albo kawałek wałka i wytoczyć muszę poszperać w moim złomie może coś jeszcze znajdę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiktor Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 jak ta greta jeszcze zipie to nie warto ją rozwalać. Ja po zamianie na stołową swoja sprzedałem za 20 zeta koledze co zaczynał przygodę z piwem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belzebub Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Czytałem najprościej to rura grubościenna albo kawałek wałka i wytoczyć muszę poszperać w moim złomie może coś jeszcze znajdę Jak się zepniesz to i pilnikiem "wyfrezujesz". Tylko kawałek rurki i jakieś ramię do ugniatania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danol148 Posted May 31, 2010 Author Share Posted May 31, 2010 tak zipie z 10 butelek 7 obcina ale jak się postaram to wychodzę z 3-4 na warce 20l tylko że kapslowanie trwa prawie godzinę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jejski Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Młotkowa za 16.50 i zero kombinacji, to jest moje zdanie, a funkcjonalność stołowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danol148 Posted May 31, 2010 Author Share Posted May 31, 2010 16.50 drogo w nas w brico były po 12 jutro jadę na zakupy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts