enzym Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Jesteś piwowarem domowym? Nie chcesz wydawać pieniędzy na każdorazowy zakup Chcesz zapewnić swojemu piwu? Przyjedź na szkolenie kierowane do piwowarów domowych: Przechowywanie i namnażanie drożdży w warunkach domowych Szkolenie prowadzone przez doświadczonych mikrobiologów W trakcie szkolenia: ? Wraz z prowadzącym przygotujesz w ? Nauczysz się podstawowych technik niezbędnych w pracy z drożdżami ? Przygotujesz drożdże do warki ? Przekażemy ci niezbędną wiedzę o drożdżach Po szkoleniu będziesz potrafił: ? Stworzyć własną kolekcję drożdżylaboratorium) !!! ? Zaoszczędzisz pieniądze ? Zmniejszać ryzyko niepowodzenia warki ? Namnożyć drożdże do warki Terminy szkoleń: 21.08.2010 i 18.09.2010 (Soboty) Miejsce: Poznań Koszt: 120 zł Rejestracja i pytania: Jakub Marczak 501 741 kuba.marczak@wp.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Chcesz zapewnić swojemu piwu? Ale co zapewnić? Bo to brzmi jak chcesz zapewnić swojemu dziecku pewny start w dorosłość? :lol: A tak serio kto prowadzi to szkolenie? Tzn. nie chodzi mi o nazwisko, a o kompetencje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzym Posted June 2, 2010 Author Share Posted June 2, 2010 Sory, przekleiłem z oferty w Wordzie i mi powycinało niektóre słówka Szkolenie prowadzi dwóch mikrobiologów z kilkuletnim doświadczeniem w laboratoriach przemysłowych i jednocześnie piwowarzy domowi - zapewniamy mało teorii dużo praktyki i techniki które można wykonać na sprzęcie który masz w kuchni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danko Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 (edited) Szkoda, że w Poznaniu. Nie mam czasu na podróże. A bardzo ten temat mi leży. Edited June 2, 2010 by danko Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzym Posted June 4, 2010 Author Share Posted June 4, 2010 Na początek w Poznaniu, może za jakiś czas wybierzemy się do Gdańska:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Terminy szkoleń: 21.08.2010 i 18.09.2010 (Soboty) Miejsce: Poznań to jest jedno szkolenie 2 dniowe , czy 2 szkolenia 1 dniowe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzym Posted June 4, 2010 Author Share Posted June 4, 2010 to są dwa szkolenia jednodniowe, dwa terminy - tak żeby każdemu pasowało, gdyby jednak był problem z terminami możemy ustalic bardziej dogodny termin pod konkretną grupę Link to comment Share on other sites More sharing options...
danko Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Na początek w Poznaniu, może za jakiś czas wybierzemy się do Gdańska:D Fajnie by było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzym Posted June 5, 2010 Author Share Posted June 5, 2010 Na początek w Poznaniu' date=' może za jakiś czas wybierzemy się do Gdańska:D[/quote']Fajnie by było. Najpierw jednak w Poznaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzym Posted June 6, 2010 Author Share Posted June 6, 2010 Doprecyzowując Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alik Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Dzień dobry Czy to będą zajęcia praktyczne czy tez może sama teoria? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzym Posted June 8, 2010 Author Share Posted June 8, 2010 Dzień dobry Czy to będą zajęcia praktyczne czy tez może sama teoria? Tylko praktyka, niezbędna teoria będzie trochę przepleciona w zajęciach no i w materiałach szkoleniowych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alik Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 To miło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alik Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 A w jakich godzinach to szkolenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzym Posted June 14, 2010 Author Share Posted June 14, 2010 Szkolenie jest planowane między 9:00 a 20:00 będzie trwało około 6 - 8 godzin, godzina rozpoczęcia i zakończenia będzie ustalana z uczestnikami w celu uniknięcia problemów z dojazdami Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzym Posted June 15, 2010 Author Share Posted June 15, 2010 UWAGA !!! Dzisiaj znaleźliśmy godne miejsce na przeprowadzenie szkoleń - Muzeum Rolnictwa i Wsi w Szreniawie - miejscowoś jest położona 10 km od Poznania ale niema najmniejszego problemu z dojazdem a za to jest tam ekspozycja o historii piwa i odpowiedni klimat do prowadzenia szkoleń dla piwowarów domowych Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzym Posted June 17, 2010 Author Share Posted June 17, 2010 www.muzeum-szreniawa.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Kto się wybiera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uups Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Ja bym pojechał w końcu trzeba się doszkalać , pewnie przyda się :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzym Posted July 20, 2010 Author Share Posted July 20, 2010 do pierwszego terminu szkolenia pozostał miesiąc, zapraszamy!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Na pierwszy termin to się piszę. Czy ktoś się też wybiera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
josefik Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Wchodzę w to również. 21.08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tieroo Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Na pierwszy termin to się piszę. Czy ktoś się też wybiera? Ja też bym się wybrał Musze tylko jakiegoś fajnego noclegu poszukać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Na pierwszy termin to się piszę. Czy ktoś się też wybiera? Ja też bym się wybrał Musze tylko jakiegoś fajnego noclegu poszukać Ja tam nie mam czasu na noclegi, więc jadę tam i z powrotem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uups Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 ja też jadę , ale z noclegiem mogłoby być ciekawie hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts