mate Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Cześć, zacząłem interesować się wyszynkiem z kega i przeglądam internet pod kątem corneliusów. Nasuwa mi się takie pytanie odnośnie ceny: czy macie jakieś miejsce skąd można kupić w takich cenach jak pojawiało się to na różnych filmikach czyli w okolicach 100zł? Bo na allegro/olx latają po 200-250zł, a nówki widzę w okolicach 400zł. Mam rozumieć, że ceny tak podskoczyły czy po prostu obserwuję złe miejsca w inetrnetach? Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
yogshi Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Panie 100 to juz dawno i nie prawda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jun22 Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 No niestety to prawda . Filmy na YT mają już trochę lat .Tam się wspomina o kegach po 100 zł. Właśnie mamy górkę sezonu na Corneliusy ( lody, napoje ) . Myślę , że za standardową pojemność trzeba dać 180-200zł plus przesyłka. Trafiają się okazje cenowe ale coraz rzadziej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorek007 Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Dokładnie tak jak wyżej kolega napisał. Skontaktuj się z kolegą o nicku Wajcha, on się zajmuje sprzedażą to Ci pomoże w tym temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchelli Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Od Wajchy bralem.calkiem.nie dawno 3kegi, 9 litrowe, po 150pln za sztuke, byly w calkiem dobrym stanie, bo kiedys kuoilem.od goscia ktory handluje na portalu aukcyjnym, to nie dosc ze 100pln drozej to byla tak porysowana w srodku ze az zaczela rdzewiec, tyle tylko ze ja swoje oddalem.na.elektropolerowanie i teraz mam za nie cale 200pln kegi lepsze niz noweWysłane z mojego H9436 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mate Posted June 19, 2019 Author Share Posted June 19, 2019 Wielkie dzięki za odpowiedzi, napiszę zatem do Wajchy i zobaczymy co z tego wyjdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts