Jump to content

Cornelius KEG

mate

Recommended Posts

Cześć, zacząłem interesować się wyszynkiem z kega i przeglądam internet pod kątem corneliusów. Nasuwa mi się takie pytanie odnośnie ceny: czy macie jakieś miejsce skąd można kupić w takich cenach jak pojawiało się to na różnych filmikach czyli w okolicach 100zł? Bo na allegro/olx latają po 200-250zł, a nówki widzę w okolicach 400zł. Mam rozumieć, że ceny tak podskoczyły czy po prostu obserwuję złe miejsca w inetrnetach? :)

Pozdro

No niestety to prawda . Filmy na YT mają już trochę lat .Tam się wspomina o kegach po 100 zł.  Właśnie mamy górkę sezonu na Corneliusy ( lody, napoje ) . Myślę , że za standardową pojemność trzeba dać 180-200zł  plus przesyłka.  Trafiają się okazje cenowe ale coraz rzadziej.

Dokładnie tak jak wyżej kolega napisał. Skontaktuj się z kolegą o nicku Wajcha, on się zajmuje sprzedażą to Ci pomoże w tym temacie.

Od Wajchy bralem.calkiem.nie dawno 3kegi, 9 litrowe, po 150pln za sztuke, byly w calkiem dobrym stanie, bo kiedys kuoilem.od goscia ktory handluje na portalu aukcyjnym, to nie dosc ze 100pln drozej to byla tak porysowana w srodku ze az zaczela rdzewiec, tyle tylko ze ja swoje oddalem.na.elektropolerowanie i teraz mam za nie cale 200pln kegi lepsze niz nowe

Wysłane z mojego H9436 przy użyciu Tapatalka