xDDD123321 Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Żeby wyklarować wino dodałem środek enartis hydroclar 100 ml tylko dodałem go 3x tyle co potrzeba i wino śmierdzi lekko siarką i w posmaku można wyczuć lekką nutę siarki Czy wino nadaje się do spożycia i czy z czasem ten zapach i smak minie czy nadaje się już do wylania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SynMojegoStarego Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Jest takie forum na temat winiarstwa, wino.org.pl. Wylej w kanał. Wysłane z mojego buta roboczego za pomocą jego intensywnego aromatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lasek Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 23 godziny temu, xDDD123321 napisał: Żeby wyklarować wino dodałem środek enartis hydroclar 100 ml tylko dodałem go 3x tyle co potrzeba i wino śmierdzi lekko siarką i w posmaku można wyczuć lekką nutę siarki Czy wino nadaje się do spożycia i czy z czasem ten zapach i smak minie czy nadaje się już do wylania? Diabeł opętał to wino, tylko egzorcyzmy pomogą majlosz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts