Jump to content

Recommended Posts

• 5 months later...
  • 6 months later...
  • 1 year later...
  • 4 weeks later...

Witam

Dla wszystkich zainteresowanych lokalizacją hurtowni z akcesoriami piwowarskimi i winiarskimi w Rybniku, podaję, że mieści się ona w takim betonowym podłużnym budynku przy wjeździe do TESCO. Plan poniżej.

FARBY PRAKTIKER

PIWO ---------------------------------

-----I I---------------------------------

I I TESCO

I I

I I

I I

I I

I I

I I

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

ul. Żorska

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

• 5 months later...
Witam po 3 letniej nieobecności...

Wiem, że to nie miejsce, ale zapytam - Chłopie co się z Tobą działo tyle czasu? Uwarzyłeś wreszcie to Zimowe?

Witam po 3 letniej nieobecności. Uprzejmie donoszę, że sklep na ulicy Raciborskiej przestał istnieć.

To że przestał istnieć wiem już od prawie roku :smilies::) :)

• 2 months later...
Witam

Dla wszystkich zainteresowanych lokalizacją hurtowni z akcesoriami piwowarskimi i winiarskimi w Rybniku, podaję, że mieści się ona w takim betonowym podłużnym budynku przy wjeździe do TESCO. Plan poniżej.

FARBY PRAKTIKER

PIWO ---------------------------------

-----I I---------------------------------

I I TESCO

I I

I I

I I

I I

I I

I I

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

ul. Żorska

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

byłem tam wczorej niestety brak towaru i zostałem poinformowany że rezygnuje ze sprzedaży

Edited by jar35

Ignac99 był w tej Rybnickiej hurtowni w roku ubiegłym. Facet co tam sprzedaje był mocno zdziwiony ze można piwo w domu warzyć ze słodów. Myślał że tylko z brew-kitów