amatjas Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Magia tego forum zadziałała, zestaw startowy z WESa z puszką zamówiony, a że ambitny jestem z BA zamówiłem również Pale Ale do zacierania. Warunki - mieszkanie w bloku z ciepłą piwnicą, więc szału nie ma. Za to w domu jest nieźle bo żona wykazuje entuzjazm, a dzieci na mnie menelek wołają bo zbieram butelki . Tak więc czekam z niecierpliwością na start, na razie ogarnąłem piaskownice i wiki, ale podejrzewam że pomocy będę potrzebował nie raz. Póki co pozdrawiam gorąco i piję Wasze zdrowie jeszcze piwkiem z marketu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Magia tego forum zadziałała, zestaw startowy z WESa z puszką zamówiony, a że ambitny jestem z BA zamówiłem również Pale Ale do zacierania. Warunki - mieszkanie w bloku z ciepłą piwnicą, więc szału nie ma. Za to w domu jest nieźle bo żona wykazuje entuzjazm, a dzieci na mnie menelek wołają bo zbieram butelki .Tak więc czekam z niecierpliwością na start, na razie ogarnąłem piaskownice i wiki, ale podejrzewam że pomocy będę potrzebował nie raz. Póki co pozdrawiam gorąco i piję Wasze zdrowie jeszcze piwkiem z marketu. bardzo mądra decyzja , wychodzą z tego świetne piwa ( nawet medalowe ) Witam na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
josefik Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 cześć no to do roboty ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Witam kolegę krzyżaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midriel Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Czołem z Bydgoszczy! Zaprzeczmy plotkom o nieprzyjaźni międzymiejskiej Służę pomocą - bom blisko, choć doświadczenie jeszcze niewielkie pomogę jak umiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Czołem z Bydgoszczy!Zaprzeczmy plotkom o nieprzyjaźni międzymiejskiej E tam! Przecież w Toruniu wszyscy wiedzą, że ty tyfus jesteś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Witaj i powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seniorroberto Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Ooooooooo!!!!!!!!!! wreszcie nie będę się czuł sierotą! Witaj, krajanie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szwed Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Cześć Może w Toruniu wszyscy wolą swoje pierniczki i dlatego tak jest niewielu piwowarów Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako1 Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Serdeczne powitanie ze Śląska Link to comment Share on other sites More sharing options...
danko Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Witam z miasta Hanzy. Udanych warek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Witam sąsiada Życzę sukcesów i radości z nowego hobby. Pozdrawiam z Włocławka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
froniu Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Ooooooooo!!!!!!!!!! wreszcie nie będę się czuł sierotą! Witaj, krajanie! Zapominasz kolego o mnie i o fredd-zie . Witam kolegę "amatjas" i w razie czego służę pomocą. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts