Jump to content

Witam z Torunia

amatjas

Recommended Posts

Magia tego forum zadziałała, zestaw startowy z WESa z puszką zamówiony, a że ambitny jestem z BA zamówiłem również Pale Ale do zacierania. Warunki - mieszkanie w bloku z ciepłą piwnicą, więc szału nie ma. Za to w domu jest nieźle bo żona wykazuje entuzjazm, a dzieci na mnie menelek wołają bo zbieram butelki :tort:.

Tak więc czekam z niecierpliwością na start, na razie ogarnąłem piaskownice i wiki, ale podejrzewam że pomocy będę potrzebował nie raz. Póki co pozdrawiam gorąco i piję Wasze zdrowie jeszcze piwkiem z marketu.

Magia tego forum zadziałała, zestaw startowy z WESa z puszką zamówiony, a że ambitny jestem z BA zamówiłem również Pale Ale do zacierania. Warunki - mieszkanie w bloku z ciepłą piwnicą, więc szału nie ma. Za to w domu jest nieźle bo żona wykazuje entuzjazm, a dzieci na mnie menelek wołają bo zbieram butelki :tort:.

Tak więc czekam z niecierpliwością na start, na razie ogarnąłem piaskownice i wiki, ale podejrzewam że pomocy będę potrzebował nie raz. Póki co pozdrawiam gorąco i piję Wasze zdrowie jeszcze piwkiem z marketu.

bardzo mądra decyzja , wychodzą z tego świetne piwa ( nawet medalowe :tort: ) Witam na forum :beer:

Czołem z Bydgoszczy!

Zaprzeczmy plotkom o nieprzyjaźni międzymiejskiej :tort: Służę pomocą - bom blisko, choć doświadczenie jeszcze niewielkie pomogę jak umiem :tort:

• 1 month later...
Ooooooooo!!!!!!!!!! wreszcie nie będę się czuł sierotą!:D Witaj, krajanie!

Zapominasz kolego o mnie i o fredd-zie :).

Witam kolegę "amatjas" i w razie czego służę pomocą. Pozdrawiam