Jump to content

Zasyfiony bulkator


Kozmo

Recommended Posts

Czołem Panowie.

Drożdże mi się rozszalały i piana wylewa się poza bulkator. Cały jest zasyfiony. Uprzedzam, że temperatura nie była za wysoka. Co można najlepszego zrobić żeby zmniejszyć ryzyko zakażenia? Dolać wody (do bulkatora) i nie ruszać czy może zdjąć bulkator i go calego zdezynfekować? 

Pozdrawiam.

syfff.jpg

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Oskaliber said:

Jak nie masz opcji zrobienia blow offa jak wyżej, to ja bym wyjął i zdezyfekował. 

Na pewno nastepnym razem zrobie tego blow offa, teraz zdezynfekuje tak jak piszesz.

Dzieki za odpowiedzi

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.