Jump to content

[Blog Dori]Wee-heavy – wskazówki do zacierania, chmielenia i fermentacji


Pierre Celis

Recommended Posts

Wee-heavy, jak każde mocne piwo to wyzwanie dla piwowara. Właściwie każdy etap przygotowania brzeczki i piwa wymaga od nas sporego zaangażowania.  Jednak każdy średnio zaawansowany piwowar jest w stanie sobie z tym wyzwaniem poradzić. ZACIERANIE Wee-heavy powinno być zacierane bardziej na „słodko”, czyli w wyższych temperaturach, bardziej korzystnych dla działania […]

Artykuł Wee-heavy – wskazówki do zacierania, chmielenia i fermentacji pochodzi z serwisu blog.homebrewing.pl.

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.