DanielGda Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Cześć, W przyjacielskim gronie realizujemy piwny projekt, który pozwala nam przeżyć czas kwarantanny. Proszę, pomóż nam w jego realizacji wypełniając poniższą ankietę. Prześlij ją dalej, jeśli możesz — zależy nam na rzetelnych odpowiedziach od dużej liczby osób. https://forms.gle/Vu5FoHuXouLzwMB89 Dziękuję! ps. Ale stres, szukając po forum czy ludzie was atakowali ankietami często dostawali po łapach z różnych powodów elroy and josephson 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirk gently Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 OK, teraz czaję, najpierw myślałem że robicie APA majlosz, DanielGda and BitterEater 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 17 godzin temu, DanielGda napisał: ps. Ale stres, szukając po forum czy ludzie was atakowali ankietami często dostawali po łapach z różnych powodów Ale musicie przyznać, że Wasza sytuacja jest inna niż wspominanej większości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witur Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 A dokładnie co to za projekt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielGda Posted April 23, 2020 Author Share Posted April 23, 2020 6 minut temu, zasada napisał: Ale musicie przyznać, że Wasza sytuacja jest inna niż wspominanej większości. Mamy taką nadzieję ?Z tego co mogłem wyczuć to tamci potrzebowali wyników ankiet do np pracy magisterskiej, a robienie piwa schodziło na dalszy plan - tak mi się wydaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielGda Posted April 23, 2020 Author Share Posted April 23, 2020 4 minuty temu, witur napisał: A dokładnie co to za projekt? Chciałbym opowiedzieć jak najwięcej ale uzgodniliśmy, że póki czegoś nie będziemy mieli to się nie wychylamy. Wiemy, gdzie jest nasza konkurencja nie chcielibyśmy, żeby podchwyciła temat. Anketa ma na celu sprawdzenie czy ta nisza którą widzimy tam naprawdę jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwosz86 Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Wypełniona Po temacie wnioskuję, że chodzi o jakąś aplikacje. Może, nie ujawniając zbyt dużo, chociaż uchylisz rąbka tajemnicy. Chodzi o apkę bardziej mobilną, czy na kompa? A może to i to? I mniej więcej jakie procesy będzie wspierać? O więcej nie pytam DanielGda 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielGda Posted April 23, 2020 Author Share Posted April 23, 2020 (edited) 6 minut temu, Piwosz86 napisał: Wypełniona Po temacie wnioskuję, że chodzi o jakąś aplikacje. Może, nie ujawniając zbyt dużo, chociaż uchylisz rąbka tajemnicy. Chodzi o apkę bardziej mobilną, czy na kompa? A może to i to? I mniej więcej jakie procesy będzie wspierać? O więcej nie pytam Dzięki ! Idealne pytania - właśnie tego chcemy się dowiedzieć. Myślę, że ostatecznie to będzie cross platform, kluczowa kwestia to na co wypchniemy ją najpierw. To co mniej wiecej wiemy to czym będzie się apka różnić (już zreszta sporo kodu jest ale rewidujemy nasze stanowisko) od tych kilku, które są. Wiemy, że teraz jest idealny na to moment żeby takie coś powstało. Edited April 23, 2020 by DanielGda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tengel Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Wypełniłem. DanielGda 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Wideokomunikator z kalkulatorami, magazynem i opcją Webinaru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielGda Posted April 23, 2020 Author Share Posted April 23, 2020 13 godzin temu, Tengel napisał: Wypełniłem. dzięki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielGda Posted April 23, 2020 Author Share Posted April 23, 2020 11 godzin temu, zasada napisał: Wideokomunikator z kalkulatorami, magazynem i opcją Webinaru! O dżizas. Czy możesz to rozszerzyć? Kalulator + wideokomunikator? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchejroo Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Czyżby aplikacja do wymiany piw między piwowarami? DanielGda 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 (edited) 7 godzin temu, DanielGda napisał: O dżizas. Czy możesz to rozszerzyć? Chyba nie chcę/ nie widzę potrzeby. Zgadując puściłem wodze fantazji, bez związku ze swoimi realnymi potrzebami. Trzymam kciuki, nasłuchuję. Edited April 24, 2020 by zasada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrzon Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Ankieta wypełniona, możecie dodać okienko do pomocy w winie tzn. obliczenia ilości alko w winie +- itp. są wzory na to, do alko wyższych np. rozcieńczanie spirytusu, korekta alkoholomierza, obliczenia do nastawu itp. Pzdr DanielGda 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rkkr Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Wypełnione DanielGda 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielGda Posted April 24, 2020 Author Share Posted April 24, 2020 Godzinę temu, Mrzon napisał: Ankieta wypełniona, możecie dodać okienko do pomocy w winie tzn. obliczenia ilości alko w winie +- itp. są wzory na to, do alko wyższych np. rozcieńczanie spirytusu, korekta alkoholomierza, obliczenia do nastawu itp. Pzdr Z tego wnioskuję, że robisz wino? Sądzisz, że brakuje narzędzi do tego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrzon Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 2 godziny temu, DanielGda napisał: Z tego wnioskuję, że robisz wino? Sądzisz, że brakuje narzędzi do tego? Witam a i owszem i jestem pewien że jest cała masa osób które to robią piwo wino nalewki itd a mieć takowy "kombajn" super sprawa wszystko w jednym miejscu. pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts