ro_y Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Warzone tak Nagazowanie: Niskie, ale pewnie dlatego, że piwo ma dopiero miesiąc od butelkowania, chociaż mild może taki powinien byc. Kolor: Starego złota, mętne (na zimno). Zapach/smak: Delikatnie słodowy, i jeszcze coś czego nie mogę zdefiniowac. W smaku łagodnie słodowe z delikatną goryczką na finiszu, szybko znikająca, pozostająca delikatna kwaskowośc, niezbyt treściwe. Piana: Po nalaniu cienki dywanik, szybko redukujący się do obrączki wokół kufla. Piwo dobre, ale to nie jest mój faworyt (jako styl) wolę bardziej chmielone piwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolomar Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Dzięki za opinię. Ja za to jestem zadowolony z tego piwka, szczególnie ze względu na obecną pogodę, można się śmiało napić "koło szesnastej" dla orzeźwienia i dalej funkcjonować bez bólu głowy itp. Myślę, że Mild jako styl na stałe zagości w mojej piwniczce w sezonie letnim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts