El Guero Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 (edited) Witam, Poproszę o weryfikację receptury na warkę 12L: 2,5 kg pale ale 0,5 kg płatki owsiane 0,2 kg Czekoladowy ciemny Strzegom 0,2 kg Jęczmień prażony Strzegom Fuggle 15 g 60 min Zacieranie jedno temperaturowe Gęstwa FM13 z Dry stouta Celuję w 15-16 BLG Mam jeszcze w zapasie trochę słodu karmelowego Crystal 50 EBC Pozdrawiam Edited May 17, 2020 by El Guero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oskaliber Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 Jeśli IBU wychodzi jak trzeba to reszta jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now