Czajkus Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 (edited) Witam, Mam na imię Łukasz, mieszkam w Krakowie. Zbieram miniaturki alkoholi (moja strona http://www.czajkus.friko.pl) i interesuję się historią polskich alkoholi (wódki i likiery) oraz amerykańskiej whiskey. Zawsze podziwiałem birofili za ich wiedzę i zbadanie tematu (historia produkcji piwa w Polsce jest znacząco lepiej udokumentowana od produkcji wódki). Sam piwa nie produkuję, ale kilka książek związanych z piwem posiadam. Byłem na tegorocznym Festiwalu Birofilia w Żywcu i bardzo mi się podobało. Pozdrawiam Czajkus Edited July 21, 2010 by Czajkus Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Witaj serdecznie na forum. Może Cię jednak warzenie piwa zainteresuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czajkus Posted July 21, 2010 Author Share Posted July 21, 2010 Mi się idea warzenia piwa w domu bardzo podoba i w jakimś stopniu mnie to interesuje, jednakże czas, środki i zaangażowanie mam od 15 lat ukierunkowane w inna stronę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slotish Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Witaj na forum i pamiętaj, że zawsze się możesz przekwalifikować Link to comment Share on other sites More sharing options...
easyrider Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Też przyłączam się do powitania.;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts