szop007 Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 No i stało się,w nocy zostałem dziadkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szwed Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Gratulacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielok Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Cześć Witam w klubie Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekKocurek Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Gratulacje! Cholera to mi niestety uświadamia fakt, że i ja formalnie należę już do pokolenia dziadków. Ehhh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosek Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 (edited) Za Twoje i wnuka/wnuczki zdrowie Edited July 23, 2010 by rosek Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekKocurek Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Cześć Witam w klubie Bielok, on napisał DZIADKIEM a nie DZIADEM Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielok Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Cześć Cześć Witam w klubie Bielok' date=' on napisał DZIADKIEM a nie DZIADEM [/quote'] Córka Wiesi ma już dzieci - czyli jestem przyszywanym dziadkiem. P.S. A dziadem swoją drogą dziś wydałem ostanie 2,6 na mleko, reszta miesiąca na karcie kredytowej Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 No i stało się,w nocy zostałem dziadkiem No gratuluję. Nie wyglądasz, może brodę zapuścisz, żeby być bardziej archetypowym dziadkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Gratulacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 I ja gratuluję. Widać że świat się kręci cały czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Brawo brawo Jacku Gratulacje ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uups Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Gratulacje ale jesteś stuprocentowym dziadkiem czyli masz wnuczka ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szop007 Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 Kochani,dziękuję wszystkim za dobre słowo. Mamy wnuka,waźy 3850g. Nie wiem kiedy bedę mógł Go zobaczyć-córka mieszka w Glasgow,a wnuczek jest pół-Szkotem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Kochani,dziękuję wszystkim za dobre słowo.Mamy wnuka,waźy 3850g. Nie wiem kiedy bedę mógł Go zobaczyć-córka mieszka w Glasgow,a wnuczek jest pół-Szkotem No to teraz musisz na tą okazję uwarzyć jakieś szkockie ale PS Aaa, to teraz nie dziwi taki wynik w Wee- Heavy, sporo serca musiałeś w to piwo włożyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
szop007 Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 Kochani' date='dziękuję wszystkim za dobre słowo.Mamy wnuka,waźy 3850g. Nie wiem kiedy bedę mógł Go zobaczyć-córka mieszka w Glasgow,a wnuczek jest pół-Szkotem [/quote'] No to teraz musisz na tą okazję uwarzyć jakieś szkockie ale PS Aaa, to teraz nie dziwi taki wynik w Wee- Heavy, sporo serca musiałeś w to piwo włożyć Gabryśka(córka)szukała w sklepach Wee Heavy i mówi że u nich takiego piwa nie ma!Beata leci do Nich we wrześniu,to ma zabrać butelkę. A Steven(chłopak Gabrychy-100% Szkot!) nie pije piwa :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekKocurek Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Gabryśka(córka)szukała w sklepach Wee Heavy i mówi że u nich takiego piwa nie ma!Beata leci do Nich we wrześniu,to ma zabrać butelkę.A Steven(chłopak Gabrychy-100% Szkot!) nie pije piwa :rolleyes: No to mo synek przechlapane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Kochani' date='dziękuję wszystkim za dobre słowo.Mamy wnuka,waźy 3850g. Nie wiem kiedy bedę mógł Go zobaczyć-córka mieszka w Glasgow,a wnuczek jest pół-Szkotem [/quote'] No to teraz musisz na tą okazję uwarzyć jakieś szkockie ale PS Aaa, to teraz nie dziwi taki wynik w Wee- Heavy, sporo serca musiałeś w to piwo włożyć Gabryśka(córka)szukała w sklepach Wee Heavy i mówi że u nich takiego piwa nie ma!Beata leci do Nich we wrześniu,to ma zabrać butelkę. A Steven(chłopak Gabrychy-100% Szkot!) nie pije piwa :rolleyes: No popatrz, a u mnie w sklepie jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szop007 Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 Gabryśka(córka)szukała w sklepach Wee Heavy i mówi że u nich takiego piwa nie ma!Beata leci do Nich we wrześniu' date='to ma zabrać butelkę.A Steven(chłopak Gabrychy-100% Szkot!) nie pije piwa :rolleyes:[/quote'] No to mo synek przechlapane... Za daleko jest,bo przy mnie musiałby się nauczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
szop007 Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 No to teraz musisz na tą okazję uwarzyć jakieś szkockie ale PS Aaa' date=' to teraz nie dziwi taki wynik w Wee- Heavy, sporo serca musiałeś w to piwo włożyć [/quote'] Gabryśka(córka)szukała w sklepach Wee Heavy i mówi że u nich takiego piwa nie ma!Beata leci do Nich we wrześniu,to ma zabrać butelkę. A Steven(chłopak Gabrychy-100% Szkot!) nie pije piwa :rolleyes: No popatrz, a u mnie w sklepie jest. Pewnie wszystko eksportują..Za komuny w PL też Żywca nie było Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Jacku gratulacje dla Córy niech się syneczek dobrze chowa. Oby warzył jeszcze lepsze piwa niż Dziadek. Wam Dziadkowie też gratuluję, chociaż Wy załapaliście na gratulacje przy okazji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael071 Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Gratulacje !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Moje gratulacje dziadku :beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts