Browar kociołek Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 witam wszystkich miłośników piwa i pozdrawiam jestem początkującym piwowarem mam koncie dopiero kilkadziesiąt warek z gotowych zestawów alei kilka własnych sam tez próbuję układać receptury i mam przy tym mega zabawę jak do tej pory znajomi twierdzą że piwa które uwarzyłem są dobre a nie mam podstaw im nie wierzyć ale chętnie bym poznał opinię kogoś bardziej zaawansowanego Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Frajdy z warzenia, frajdy z forumowania. Zobacz na mapie czy blisko mieszka ktoś, komu możesz podrzucić buteleczkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Browar kociołek Posted June 12, 2020 Author Share Posted June 12, 2020 dzięki przydał by się ktoś kto pomoże mi się odnaleźć w tym forumowy labiryncie Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Pytaj śmiało w razie czego, ale posiedź na forum, bo dużo się dowiesz. Z czasem wszystko zacznie być jasne. ps: zmień sobie nick, bo spamerzy już czekają Możesz to zrobić tutaj: https://www.piwo.org/settings/username/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Browar kociołek Posted June 12, 2020 Author Share Posted June 12, 2020 wielki dzięki juz zmieniłem musze trochę posiedzieć na tym forum strasznie sie tu gubię chodzi o kwestję gdzie i co technicznie warzenie piw jest łatwiejsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts