tortoise Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 (edited) Cześć, zepsuła mi się płyta ceramiczna w kuchni. We wrześniu będę robił remont i wymieniał cały sprzęt AGD, więc awaryjnie na te 1.5 miesiąca chcę kupić wolnostojącą płytę elektryczną. Chciałbym ją później wykorzystać do warzenia, tak żeby nie korzystać z nowego kuchennego sprzętu. Czy ma ktoś doświadczenie z takim modelem? Chodzi mi jedynie o wytrzymałość, czy płyta nie umrze pod ciężarem garnka (warki 20 l, więc 25-27kg w krytycznym momencie). https://www.mediaexpert.pl/agd/kuchnie/plyty-wolnostojace/plyta-electro-line-102w Pozdrawiam, Mateusz Edited July 14, 2020 by tortoise Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaschels Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 ja mam używaną hendi 3.5 kW, z zwykłym pokrętłem. Taka i tego typu podobne napewno sobie poradzą tortoise 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tortoise Posted July 14, 2020 Author Share Posted July 14, 2020 Dzięki, dobrze przeczytać taką odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaschels Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Polecam na craft beer pi, montują do niej sterownik. Więc może być to podbudowa pod własny automat Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sredstvom Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Mi sie nawet raz udalo uwarzyc 20-kilka litrow w emalii na przenosnej indukcji 1-palnikowej z Ikei. Przy czym, uczciwie przyznaje, posilkowalem sie tez grzalka zanurzeniowa, bo wrzenie bylo "takiese". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts