Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

 #1 Sigmund

Owner Sigmund Gjernes
Collected by Lars Marius Garshol
Place Vestbygdi
NCYC 3995
Pitch 39.0°C
Max growth temperature 43.0°C
Max ABV 13 %
Attenuation 80 %
Phenolic N
Kveik Y
Can be dried Y
Harvest bottom
Fermentation time 84 hours
Time to harvest 84 hours
Bacteria N
Species Saccharomyces cerevisiae
Strains 3
Also known as The Yeast Bay: Sigmund's Voss Kveik, Omega OYL-061 Voss Kveik
Wort boiled Y
Preservation Jar in the fridge

Taste: Orange peel, earth, and Christmas spice.

Provenance: The people from the farm of Gjernes, Sigmund among them, used kveik from Brynjulv Gjernes. When Sigmund moved to his own farm he mixed it with kveik from a neighbour, Kåre Hovda. Hovda had his kveik from Bordalen. The people at Gjernes used to get kveik from Veka in Dyrvedalen.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.