Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

#23 Otterdal

Owner John Anfinn Grodås
Collected by Ståle Raftevold
Place Otterdalen, Hornindal
Pitch 29.0°C
Can be dried Y
Wort boiled N
Preservation Dried flakes

Provenance: John Anfinn Grodås got this yeast from Rasmus O. Otterdal in the 1980s. He has been using it since. The yeast was probably shared between the farms in Otterdalen before the 80s.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.