thobeta Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 (edited) Witam wszystkich Od początku 2007 roku jestem aktywnym browarnikiem. Mieszkam w Rawiczu i pozdrawiam wszystkich z okolic. Nawarzyłem 5 warek w swojej karierze z Browkitów i teraz przyszedł czas i ambicje na kolejny etap mianowicie produkcja na bazie ekstraktów słodowych z chmieleniem. Szukając po Internecie wiadomości na ten temat natknąłem się na waszą stronę i stąd się tu znalazłem. Zdradzę tajemnice ze docelowo rok 2009 ma być początkiem pełnej produkcji piwa z zacieraniem i mini browar z prawdziwego zdarzenia tak o wydajności 1hl . To moje ciche marzenie?..pozdrawiam wszystkich. Tomek Edited March 30, 2008 by thobeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Witam serdecznie a może Kolega wcześniej zrealizuje marzenie i odważy się zrobić piwko z procesem zacierania jeszcze w 2008 roku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thobeta Posted March 31, 2008 Author Share Posted March 31, 2008 Wiesz co....dwa razy nie mówić. Mam diabelską ochotę nawet mnie nie podpuszczaj:-) gorzej z wiedzą na ten temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 wiedzę na temat zacierania znajdziesz na tym forum :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts