Philogy Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 (edited) Mam niedokończoną myjkę do butelek. Szacuję, że zostało wykonane jakieś 85% pracy. Koszt dotychczasowej inwestycji to jakieś 450zł. W zestawie jest: - zbudowana obudowa, - pompa, - grzałka, - rurki - i inne części ze zdjęcia Odstąpię za symboliczne 100zł, które pokryją koszty pakowanie i wysyłki. Fajnie gdyby znalazł się ktoś, kto zajmie się dokończeniem tematu i wstawi na forum zdjęcia działającego urządzenia. Edited September 11, 2020 by Philogy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert87 Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Biorę! Dokończę z przyjemnościąWysłane z mojego Ektra przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Philogy Posted September 11, 2020 Author Share Posted September 11, 2020 (edited) No to się cieszę. Jeżeli możesz odebrać to zapraszam do mnie, jeżeli nie to pójdzie spedytorem. Daj znać co robimy? Edited September 11, 2020 by Philogy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert87 Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Skąd jesteś?Wysłane z mojego Ektra przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Philogy Posted September 11, 2020 Author Share Posted September 11, 2020 Jestem z Gdańska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwosz86 Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 3 godziny temu, Philogy napisał: Mam niedokończoną myjkę do butelek Siema. Uruchamiałeś tą pompę od zmywarki? Masz może jakieś pomoce, linki, porady jak ją podłączyć? U mnie z tej pompy wychodzą po dwa kable czarne i dwa czerwone. Nie zabierałem się jeszcze za to, pomyślałem, że może najpierw zasięgnę porady jak to podłączyć, żeby czegoś nie zepsuć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Philogy Posted September 11, 2020 Author Share Posted September 11, 2020 Parę lat temu, kiedy to budowałem to sprawdzałem działanie pompy i innych elementów i wszystko działało - z głowy więc nie powiem co dane kolory przewodów robią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkaczu Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 przerabiał!em ten temat ostatnio i obawiam się ,że pompa od zmywarki ma za małą wydajność do podania cieczy na 25 butelek tymi dyszami na zdjęciu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Philogy Posted September 12, 2020 Author Share Posted September 12, 2020 Miałem wcześniej taki sam projekt zrobiony na bazie zmywarki w domu - wkładałem taki moduł/adapter dostosowany do zmywarki domowej i butelki były czyściutkie. Robert87 - potwierdź, że nadal jesteś zainteresowany, bo mam jeszcze inne zapytania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts