Jump to content

Myjka do butelek - projekt ukończony w 85% - odstąpię!

Philogy

Recommended Posts

Mam niedokończoną myjkę do butelek. Szacuję, że zostało wykonane jakieś 85% pracy. Koszt dotychczasowej inwestycji to jakieś 450zł.

W zestawie jest:
- zbudowana obudowa,
 - pompa,
- grzałka,

- rurki

- i inne części ze zdjęcia

Odstąpię za symboliczne 100zł, które pokryją koszty pakowanie i wysyłki. Fajnie gdyby znalazł się ktoś, kto zajmie się dokończeniem tematu i wstawi na forum zdjęcia działającego urządzenia.

IMG_5470.JPG

IMG_5471.JPG

IMG_5472.JPG

IMG_5473.JPG

Edited by Philogy

3 godziny temu, Philogy napisał:

Mam niedokończoną myjkę do butelek

Siema. Uruchamiałeś tą pompę od zmywarki? Masz może jakieś pomoce, linki, porady jak ją podłączyć? U mnie z tej pompy wychodzą po dwa kable czarne i dwa czerwone. Nie zabierałem się jeszcze za to, pomyślałem, że może najpierw zasięgnę porady jak to podłączyć, żeby czegoś nie zepsuć :P 

Miałem wcześniej taki sam projekt zrobiony na bazie zmywarki w domu - wkładałem taki moduł/adapter dostosowany do zmywarki domowej i butelki były czyściutkie. 

Robert87 - potwierdź, że nadal jesteś zainteresowany, bo mam jeszcze inne zapytania.