markus383 Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 Witajcie. Chciałbym wykonać hopstopper do swojej kadzi warzelnej. Na razie nie bardzo mam pomysł jak to wykonać, ale na pewno musi być jak najbardziej płaski, aby zmieścił się pod grzałką. Wymyśliłem, że zbuduję go z siatki filtracyjnej, ale nie wiem jakie oczko zastosować. Pomożecie? Chciałbym wybrać którąś z siatek z poniższej oferty. Zależałoby mi, aby oczko było takiego rozmiaru, aby zatrzymać chmieliny oraz osad białkowy. Czy siatka o nazwie "sito 400" nie będzie zbyt drobna? Nie będzie blokowała brzeczki? Filtrator chciałbym zrobić jak największy dla kadzi o średnicy 36 cm. https://siatkifiltracyjne.com.pl/52-siatki-tkane-nierdzewne# Pozdrawiam, Mateusz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anatom Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 Na forum jeden kolega wykonuje wszelkiej maści hopspidery. Odszukaj go w wątkach, pogadaj co i jak i będziesz Pan zadowolony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts