k231 Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 (edited) Małe pytanie do piwoszy. Czy urządzenie do nalewanie piwa z kija ma jakąś nazwę? I czy macie jakiegoś linka do opisu jak działa i co jest potrzebne do takiej instalacji w lokalu? Pozdrawiam. Dori Edit - zmiana tematu na bardziej dokładny Edited June 18, 2009 by dori Link to comment Share on other sites More sharing options...
k231 Posted April 23, 2008 Author Share Posted April 23, 2008 Szkoda że nikt nie chce udzielić mi odpowiedzi na te trudne pytanie. Post do zamknięcia. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Szkoda że nikt nie chce udzielić mi odpowiedzi na te trudne pytanie.Post do zamknięcia. Pozdrawiam Nie że nikt nie chce, ale pytasz na forum piwowarskim. Swoją drogą zadałeś sobie trud poszukania na necie ? Wydaje mi się, że nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franekkkk Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 (edited) no pospolicię mówi się na to właśnie "kij" piwo z kija na browamatorze oferują takie coś w dziale pub domowy, można tam zajrzeć, ale tam nie podają jakieś nadzwyczajnej nazwy Edited April 23, 2008 by Franekkkk Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 schładzarka do piwa , kolumna , urządzenie do wyszynku , rollbar Link to comment Share on other sites More sharing options...
k231 Posted April 23, 2008 Author Share Posted April 23, 2008 Dziekuje za odpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Małe pytanie do piwoszy. Czy urządzenie do nalewanie piwa z kija ma jakąś nazwę? I czy macie jakiegoś linka do opisu jak działa i co jest potrzebne do takiej instalacji w lokalu? Pozdrawiam. zadzwonic do przedstawiciela browaru ,który wytłumaczy i zainstaluje to coś lub pozostaje allegro ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts