ro_y Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Nagazowanie: Średnie, myślę,że właściwe Kolor: Ciemne złoto, mętne,(nie było przewracane) Smak: Początek delikatnie słodowy, i nagle przechodzi w mocną goryczkę długo pozostającą (cudowna) Piana: dość niska, szybko redukująca się do dywanika pozostającego do końca. Jednym słowem to jest to co tygrysy lubią najbardziej. Piwo pierwsza liga. Dzięki Kopyr :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Nagazowanie: Średnie, myślę,że właściweKolor: Ciemne złoto, mętne,(nie było przewracane) Smak: Początek delikatnie słodowy, i nagle przechodzi w mocną goryczkę długo pozostającą (cudowna) Piana: dość niska, szybko redukująca się do dywanika pozostającego do końca. Jednym słowem to jest to co tygrysy lubią najbardziej. Piwo pierwsza liga. Dzięki Kopyr :) Extra Special Bitter. Na East Kent Golding. Mnie też smakuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts