bielok Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Cześć. Jeśli ktoś ma blisko do nich. albo przejeżdzą gdzieś w okolicy, poprosze o kontakt na PW. Musze tam zrobić drobny zakup a IBC nie wyraziło zgodzy na wysłanie do mnie tej rzeczy poczta tylko kurierem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 A co potrzebujesz? U mnie w Rudzie Śląskiej jest INN ale ceny mają wyższe niżeli IBC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Cześć. Jeśli ktoś ma blisko do nich. albo przejeżdzą gdzieś w okolicy, poprosze o kontakt na PW. Musze tam zrobić drobny zakup a IBC nie wyraziło zgodzy na wysłanie do mnie tej rzeczy poczta tylko kurierem. Fajnie sie u nich robi zakupy tylko ten kurier :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIC Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Czy ktoś robił zakupy w IBC osobiście (tzn. w Mirkowie)? Mam zamiar się tam wybrać ale nie wiem czy detalistów obsługują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Tak, obsługują. Byłem i wielu innych też było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rysmis Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Jaka jest cena przesyłki kurierskiej w IBC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts