Popular Post zasada Posted April 7, 2021 Popular Post Share Posted April 7, 2021 Podforum Receptury autorskie zostało oczyszczone z wątków nadających się do działu Receptury - weryfikacje i zbieranie opinii, oraz wątków nadających się do działu Piaskownica piwowarska - pytań odnoszących się np. do schematu chmielenia, czy wykorzystania surowców. Czyszczenie odnosiło się nawet do kilkuletnich postów. W większości wypadków pozostały 30-dniowe odnośniki do nowego miejsca. Od teraz (04.2021) na bieżąco będę przenosił wątki w sytuacji niewłaściwego umieszczenia. Przypominam to chyba niewypowiedziane ale wyraźne założenie: dział Receptury służy dyskutowaniu, weryfikowaniu, zbieraniu opinii i dzieleniu się. Dział Receptury autorskie jest miejscem na umieszczanie receptur sprawdzonych. No i dzień dobry! Elroy dał mi uprawnienia moderatora, mam nadzieję, że będę je wykorzystywał z korzyścią dla użytkowników forum. x1d, Wuuu, sihox and 9 others 6 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
x1d Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 18 minut temu, zasada napisał: Podforum Receptury autorskie zostało oczyszczone z wątków nadających się do działu Receptury - weryfikacje i zbieranie opinii, Hm, a np dział Belgijskie? Tam są ze 3 sprawdzone, reszta to pytania. Chyba jest jeszcze trochę do roboty, chyba że masz bardzo liberalne podejście A swoją drogą samych "sprawdzonych" nie za wiele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted April 7, 2021 Author Share Posted April 7, 2021 W dniu 7.04.2021 o 11:12, x1d napisał: Chyba jest jeszcze trochę do roboty OK. Już sprawdzam co pominąłem. edit: okazało się, że lagery też ominąłem. Wczoraj nadrobiłem. W dniu 7.04.2021 o 11:12, x1d napisał: samych "sprawdzonych" nie za wiele. To już inne zagadnienie. edit: po przenosinach z Receptur autorskich w inne miejsca, nastąpił ruch odwrotny. Z postów w dziale Receptury wyłowiłem te oznaczone jako konkursowe i przeniosłem do Receptur autorskich. Większość z nich pochodzi sprzed dekady. Takie już jest c'est la vie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts