Nazwa użytkownika Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 Tak jak w temacie tematu, zastanawiam się nad produkcją słodów wędzonych. Po obejrzeniu pewnego wykładu na temat żywienia i modyfikacji żywienia dowiedziałem się, że w przemyśle odchodzi się od tradycyjnego wędzenia produktów spożywczych. Normalnie, legalnie wędzonkę uzyskuje się maczając, kropiąc lub polewając żarcie "esencją", że tak to nazwę, dymu wędzonki. Jak to jest z produkcją wędzonego słodu? Wie ktoś coś na ten temat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koora Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 17 godzin temu, Nazwa użytkownika napisał: Tak jak w temacie tematu, zastanawiam się nad produkcją słodów wędzonych. Po obejrzeniu pewnego wykładu na temat żywienia i modyfikacji żywienia dowiedziałem się, że w przemyśle odchodzi się od tradycyjnego wędzenia produktów spożywczych. Normalnie, legalnie wędzonkę uzyskuje się maczając, kropiąc lub polewając żarcie "esencją", że tak to nazwę, dymu wędzonki. Jak to jest z produkcją wędzonego słodu? Wie ktoś coś na ten temat? Nazwa użytkownika 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now