Jump to content

Słody wędzone. Dymione czy kropione?


Recommended Posts

Tak jak w temacie tematu, zastanawiam się nad produkcją słodów wędzonych. Po obejrzeniu pewnego wykładu na temat żywienia i modyfikacji żywienia dowiedziałem się, że w przemyśle odchodzi się od tradycyjnego wędzenia produktów spożywczych. Normalnie, legalnie wędzonkę uzyskuje się maczając, kropiąc lub polewając żarcie "esencją", że tak to nazwę, dymu wędzonki. Jak to jest z produkcją wędzonego słodu? Wie ktoś coś na ten temat?

Link to comment
Share on other sites

17 godzin temu, Nazwa użytkownika napisał:

Tak jak w temacie tematu, zastanawiam się nad produkcją słodów wędzonych. Po obejrzeniu pewnego wykładu na temat żywienia i modyfikacji żywienia dowiedziałem się, że w przemyśle odchodzi się od tradycyjnego wędzenia produktów spożywczych. Normalnie, legalnie wędzonkę uzyskuje się maczając, kropiąc lub polewając żarcie "esencją", że tak to nazwę, dymu wędzonki. Jak to jest z produkcją wędzonego słodu? Wie ktoś coś na ten temat?

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.