bless Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Gdzie najtaniej można kupić pbw w opakowaniach 3,6kg lub 1,8kg? Większość sklepów nie ma na stanie albo ma kosmiczne ceny. Ps. Ktoś chętny na wspólny zakup? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INTseed Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Ja będę kupował ten 3,6kg. Tak myślę że we wrześniu bo sezon zaczynam z piwami.Będę szukał ze dwóch do podziału.Za ile to sprzedają teraz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bless Posted August 28, 2021 Author Share Posted August 28, 2021 6 godzin temu, INTseed napisał: Ja będę kupował ten 3,6kg. Tak myślę że we wrześniu bo sezon zaczynam z piwami. Będę szukał ze dwóch do podziału. Za ile to sprzedają teraz? Na browar biz jest za 309zł. A po ile wcześniej kupowałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INTseed Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Nigdy nie kupowałem tego. Chcę to kupić do umycia butelek. Ponoć ten produkt wymyje je bez użytku szczotki. jeśli tak to super Ja mam za około 280zł. Rabat pspd.Plus wysyłka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bless Posted August 28, 2021 Author Share Posted August 28, 2021 (edited) Też tak słyszałem. A nie chce się bawić sodą kaustyczną. Czyli co szukamy jeszcze jednej osoby, i możemy zamawiać. Ew jak nie znajdziemy to możemy zamówić we 2 1,8kg na https://homebrewing.pl/pbw-five-star-wielofunkcyjny-srodek-myjacy-1-8-kg-p-339.html @dori kiedy będziecie mieli ponownie pbw? Edited August 28, 2021 by bless Dalszy post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts