grzesiuu Posted September 20, 2021 Share Posted September 20, 2021 Dziś otrzymałem taką wiadomość na poczcie, esencje smaku kończy działalność... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolnik Sam w Dolinie Posted September 20, 2021 Share Posted September 20, 2021 Też dostałem. Szkoda, miałem gdzie w Krakowie odbierać zamówienia. Z drugiej strony są paczkomaty, świat się zmienia.,. Na pożegnanie zamówiłem Porter Bałtycki i RISa. Zrobię na jesieni to w sam raz będą dobre na Wigilię ...2022 J. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomlo Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Szkoda. Jak podczas warzenia czegoś brakło, coś się rozbiło to można było podskoczyć i kupić od ręki. Blisko miałem. Paczkomaty wszystkiego nie załatwią, zawsze będzie czas oczekiwania na przesyłkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-prezes Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 (edited) Nie wiem jak w tym, ale w dużych miastach może to wygląda inaczej. U nas jest filia siedleckiej firmy i już kilka lat temu, gdy startowali okazało się, że to nie jest ten poziom obrotów. Dużo ludzi zaczyna, ale i też wiele nie kontynuuje. Taki sklep tylko dla piwowarów nie ma racji bytu. E-handel to przyszłość. W dawnych czasach w Krakowie był przedstawiciel jednego z producentów brewkitów. Dało się odbierać w prywatnym mieszkaniu właścicieli. Na większą skalę pewnie sprzedawcy by nie chcieli. Edited September 21, 2021 by e-prezes Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadi Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Mieszkam w lini prostej jakis 1km od tego sklepu i nawet nie wiedzialem o jego istnieniu, czyli reklama która jest ponoć dźwignią handlu była słaba lub nie było jej wcale. Co ciekawe w niezbyt odległym 'Bimberek i piwko' odbierałem zamówienia z Marxama :-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiuu Posted October 21, 2021 Author Share Posted October 21, 2021 W sklepie ostatnia promocja -20%, koniec sprzedaży w niedzielę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts