panszpik Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 Cześć, konkurs jak co roku na Piwobraniu w Grodzisku, zgłoszenia od dziś do 15.05, wysyłki piwa 17.05-14.06., sam konkurs w weekend 17-19.06.2022. Wszystkie detale na grodziskikpd.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
NervGal Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 Marcin, "zgłoszenia od dziś" - ale jak? Gdzie jest formularz? Odnośnik na stronie martwym jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panszpik Posted May 3, 2022 Author Share Posted May 3, 2022 PSPD przechodzi na system BAP znany ze Szczecina, używałem go zresztą na konkursie w Brazylii i chwalę sobie jako sędzia. Z tym że czekam na support, bo wszystko gotowe a nie pozwala mi na publikację formularza z powodu braku danych w rubryce która jest oczywiście wypełniona Mam nadzieję odpalić formularz jak tylko admin systemu usunie mi ten błąd. zasada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panszpik Posted May 4, 2022 Author Share Posted May 4, 2022 Ogarnięte, przepraszam za opóźnienie https://beerawardsplatform.com/grodziski-kpd Joosto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts