Skocz do zawartości

Kwas + baja bongo mango


jacek8l

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobiłem kwasa na plantarum, bardzo mi się on podoba i chce go podzielić na dwa fermentory, do jednego mrożone wiśnie, a do drugiego jakiś egzotyk. Myślę nad mango (ale może ktoś odkrył coś lepszego?). Jeśli mango to którą opcje wybrać:

1. Sok 5L NFC 65pln https://allegro.pl/oferta/sok-mango-puree-barman-nfc-5l-11315579685

2.
Koncentrat 2,5kg 60pln https://allegro.pl/oferta/syrop-do-bubble-tea-2-5-kg-koncentrat-sok-mango-9892080109?bi_s=ads&bi_m=listing:desktop:query&bi_c=ZmVkZTMwM2ItYjMzMC00ZWE3LTk3NTItYThmMGU0ZWYyMjdmAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=2c5cf0fc-378a-45d3-ac73-fbf5b2c9549f

 

Edit: dostałem info o skąłdzie więc odpada: cukier, woda, sok z mango z zagęszczonego soku mango – 14,9%, zagęszczony sok jabłkowy, regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, cytrynian sodu,aromat, naturalny barwnik – betakaroten, substancja zagęszczająca – guma ksantanowa, substancja konserwująca – sorbinian potasu, substancja słodząca – sukraloza.
Produkt nie zawiera: laktozy i glutenu.


 

3. Pulpa 3kg 61pln https://allegro.pl/oferta/pulpa-puree-z-mango-alphonso-100-purena-3x1kg-11912452332

Edytowane przez jacek8l
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 miesiąc temu...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.