Krzyżak Posted February 5, 2024 Share Posted February 5, 2024 Zniszczeniu uległa mi uszczelka szarej złączki Ball Lock. Czy ktoś może wie gdzie ją kupić lub zna jej wymiary ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
monodem Posted February 5, 2024 Share Posted February 5, 2024 15 minut temu, Krzyżak napisał(a): Zniszczeniu uległa mi uszczelka szarej złączki Ball Lock. Czy ktoś może wie gdzie ją kupić lub zna jej wymiary ? https://a.aliexpress.com/_Exc1gNX Na zdjęciach masz podane wymiary. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzyżak Posted February 5, 2024 Author Share Posted February 5, 2024 Dzięki ale to są oringi do Cornelliusa a nie do szybkozłączki ball lock, którą się na nie go wpina. Mi chodzi o uszczelkę/oring który jest w szybkozłączce. Po rozkręceniu jej od góry w środku jest sprężyna i uszczelka. O nią mi chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monodem Posted February 5, 2024 Share Posted February 5, 2024 Godzinę temu, Krzyżak napisał(a): Dzięki ale to są oringi do Cornelliusa a nie do szybkozłączki ball lock, którą się na nie go wpina. Mi chodzi o uszczelkę/oring który jest w szybkozłączce. Po rozkręceniu jej od góry w środku jest sprężyna i uszczelka. O nią mi chodzi. Wydaje mi się że to jest ten sam rozmiar.Niestety jestem w pracy i nie sprawdzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalyPL Posted February 6, 2024 Share Posted February 6, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts