Jump to content

Wrocław Oleśnica Trzebnica chmiel z hopit

Alanl

Recommended Posts

Szukam chętnych do zamówienia chmielu z hopit, ceny są korzystne a sam nie mam zamrażarki która pomieści  kilka kilo,dlatego było by łatwiej zamówić w kilka osób,wstępnie myślałem o Galaxy,Nectaron,Amora Preta, Rh2/20 oczywiście odmiany mogą ulec zmianie nie jest to sztywny wybór. 

Siemka, a z innej beczki ile chmielu na rok zużywasz ? Bo na hopit cena za 1kg a 5kg jest taka sama. No chyba że serio nie rozporządzisz 4kg chmielu w zamrażarce to spoko opcja znaleźć lilka osób w okolicy i się dogadać :)

Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka

22 godziny temu, maniek929 napisał(a):

Siemka, a z innej beczki ile chmielu na rok zużywasz ? Bo na hopit cena za 1kg a 5kg jest taka sama. No chyba że serio nie rozporządzisz 4kg chmielu w zamrażarce to spoko opcja znaleźć lilka osób w okolicy i się dogadać :)

Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka

Rocznie myślę 2-3 kg max problem jest z miejscem w zamrażarce mam jedną półkę na chmiel ale wejdzie tam max 1.5 kg a mam tam jeszcze jakieś resztki, widzę że chyba chętnych nie będzie więc będzie trzeba coś upchnąć u znajomych 

Ja chętnie. Mieszkam w centrum Wrocławia. Tylko mam trochę chmielu jeszcze to tak z 0.2-0.3 kg z każdego? Mam zgrzewarkę próżniową, można chmiel u mnie przepakować w jakieś małe opakowania.