BROWAR KWARTA Posted June 7, 2024 Share Posted June 7, 2024 (edited) Edited June 7, 2024 by BROWAR KWARTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizi Posted June 7, 2024 Share Posted June 7, 2024 Zależy jakie są to drożdże i jakie cukry oraz czy nie masz infekcji. Do cukrów na etykietach zaliczamy jednocukry (monosacharydy) i dwucukry (disacharydy), a także trójcukry czy czterocukry. Drożdże w zależności od szczepu fermentują nawet trójcukry. Ale jak masz infekcje, to bakterie zjedzą też węglowodany złożone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INTseed Posted June 7, 2024 Share Posted June 7, 2024 Daj to teraz na fermentację. A cukier normalne na gazowanie.Zacieraj na słodko bo będzie kwaśne. Nie każdy wypije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now