CaptainBombel Posted June 21, 2024 Share Posted June 21, 2024 Hej, nazywam się Kacper, lat 32 mieszkam w Gdańsku. Jeszcze będąc na studiach robiłem pierwsze podrygi domowego warzenia piwa z puchy, ale w natłoku spraw codziennych temat trochę zaniedbałem. Ostatnio miłość do piwa odżyła i chcę zacząć ponownie zabawę z piwowarstwem. Myślę, że jestem typem człowieka, który żeby napić się piwa kupi sobie cały browar Zawodowo zajmuję się projektowaniem rurociągów i mam ambicję przelać trochę szeroko rozumianej "myśli technicznej" do mojej produkcji piwa, więc pewnie dużą część mojej uwagi poświęcę sprzętowi oraz DYI. Na sam początek chciałbym zbudować w piwnicy system HERMS. Co z tego wyjdzie? Nie wiem, ale mam nadzieję na ciekawą podróż. Tyle na sam początek. Miło mi powitać Szanowne Grono! Pzdr, Kacper Dawid Szatan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted June 21, 2024 Share Posted June 21, 2024 Powodzenia w warzeniu, powodzenia w diy, powodzenia na forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molik Posted June 22, 2024 Share Posted June 22, 2024 Wszystkiego dobrego! Trzymam kciuki za pomyślność i za przyszłe projekty, daje to mega dużo satysfakcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arek-lin Posted June 22, 2024 Share Posted June 22, 2024 Cześć! Miło widzieć kogoś z Trójmiasta 😉 powodzenia, masz tu na tym forum kopalnię wiedzy od DIY po technologiczne aspekty warzenia piwa 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts