Jump to content

Koniec fermentacji i butelkowanie


Txs

Recommended Posts

Witam, mam pytanie odnośnie zakończenia fermemtacji i butelkowania. Piwo stoi już 14 dzień, przedwczoraj i dzisiaj zmierzyłem blg i pomiar wskazuje 5. 
Warka 15blg początkowe, zasyp 5kg pale ale. Fermentacja w 15 stopniach w pierwszych dniach, podnoszone do 18 z biegiem dni.

 Chciałem dziś już butelkować, ale zastanawia mnie piana na powierzchni (czy to oznacza, że fermentacja jeszcze trwa?) dać piwu jeszcze kilka dni?

IMG_20241006_082736.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.