manfred_91 Posted February 26 Share Posted February 26 (edited) Zobacz ogłoszenie AKTUALIZACJA Wyprzedaż browaru domowego - garnek, butelki, książki, lodówka, sterownik ink bird, kapslownica itp Cześć, wyprzedaję browar domowy. Niestety ze względów zdrowotnych muszę zakończyć przygodę z piwowarstwem, sprzęt już 2 sezon stoi nieużywany... Preferowany odbiór osobisty Katowice, wysłać też mogę. Mam do sprzedania pojedynczo lub w całości (cena do uzgodnienia, zapraszam do negocjacji niektórych przedmiotów, szczególnie jeśli zawyżyłem cenę bo nie zauważyłem tańszych na intrenecie): Sprzęt: - złączki kątowe 3szt oraz złączkę z gwintem john guest - 5zł/szt - kapslownica stołowa (bardzo polecam) z zapasową głowicą - 60zł/kpl - myjka do butelek - 15zł - suszarka do butelek na 45szt (ta włoska jak dobrze pamiętam, to białe na foto to z piro:)) - 20zł - pipeta składana - 5zł - 2 pipety zapakowane - 2zł/kpl - balingomierz zanurzeniowy francuski + menzurka plastik - 15zł/kpl - łyga/mieszadło drewniane - 5zł - rurka do rozlewu z wężykiem - 5zł - rurka do przelewu ze szklana końcówka - 5zł - uchwyt do węża na garnek/wiadro - 1zł - butla CO2 pełna (7/2028) + reduktor pokazujący zadane ciśnienie - 200zł - grzałka 2000w 230v zanurzeniowa - 75zł - łyga/mieszadło stal nierdzewna - 50zł - butelki 0,33 oraz 0,5 Surowce: - węglan wapnia (opak + opak otwarte) - 2zł - barwniki spożywcze - 2zł/szt Literatura: - sporo piwowarów: 17, 26-35, 37-39, 41-43 - JAK WARZYĆ PIWO JOHN J. PALMER stan bardzo bardzo dobry - 80zł - IPA NOWE PODEJŚCIE Scott Janish stan NOWY nie czytana - 50zł Sprzedający manfred_91 Data 2025.02.26 Cena 1500 zł Kategoria Sprzęt Edited Monday at 08:13 AM by manfred_91 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molik Posted February 26 Share Posted February 26 Sprzedajesz osobno? Może byłbym zainteresowany mieszadłem i łęgami. Może też piwowarami ale to zależy od ceny Link to comment Share on other sites More sharing options...
manfred_91 Posted February 27 Author Share Posted February 27 Sprzedaję też osobno, prośba o wiadomości prywatne Link to comment Share on other sites More sharing options...
brodaty5 Posted March 10 Share Posted March 10 Już sprzedałeś wszystko,czy ci coś zostało,jeśli tak to napisz co Link to comment Share on other sites More sharing options...
manfred_91 Posted March 12 Author Share Posted March 12 to co jest wymienione jest dostępne, zaktualizowałem wątek, zdjęcia nie wszystkie to wyrażają, ogarnę je na dniach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts