Jump to content

Recommended Posts

Cześć piwowarzy! 🍺

Znajdziecie nas na www.surowcepiwowarskie.pl – to nasz sklep internetowy, w którym stale rozwijamy ofertę skierowaną do piwowarów domowych i rzemieślników.

Jesteśmy stosunkowo nowi na rynku, ale działamy z doświadczeniem. W naszym sklepie znajdziecie m.in. płatki i kostki dębowe, chemię do mycia i dezynfekcji, dodatki technologiczne, substancje klarujące, cukry do refermentacji, sprzęt do pomiarów, a już niedługo także drożdże od renomowanego europejskiego producenta.

Z tygodnia na tydzień oferta się powiększa – wiele produktów sprowadzamy na specjalne życzenie piwowarów, więc jeśli czegoś potrzebujesz, śmiało pisz do nas.

Choć działamy głównie online, istnieje też możliwość odbioru osobistego wcześniej złożonych zamówień – pod adresem ul. Wapowskiego 8 w Krakowie.

Na naszej stronie będziemy informować Was o nowościach w ofercie oraz produktach dostępnych na zamówienie. Jeśli macie pytania – piszcie śmiało! Nad wszystkim czuwa doświadczony piwowar, więc możecie liczyć na fachowe wsparcie.

Do zobaczenia online i – kto wie – może także na Wapowskiego!

www.surowcepiwowarskie.pl

Surowce (5).png

Oferta dla piwowarów domowych to baaardzo skromna, ale życzę powodzenia w rozwijaniu sklepu

ps "i dziwny" profil na FB  😛

Edited by anteks

Oo niedaleko ode mnie :) Jakbyś chciał książki do dalszej odsprzedaży, to zapraszam na priv - magazyn mam na Kobierzyńskiej :)

4 godziny temu, anteks napisał(a):

Oferta dla piwowarów domowych to baaardzo skromna, ale życzę powodzenia w rozwijaniu sklepu

ps "i dziwny" profil na FB  😛

Ofertę dla piwowarów domowych rozwijamy, będą niebawem kolejne produkty :) także, zachęcam do śledzenia.
Profil na fb czy strona są dziwne https://www.facebook.com/profile.php?id=61572943654785 
Strona w linku. Jeśli to o nią chodzi to rozwiń proszę temat :)

3 godziny temu, elroy napisał(a):

Oo niedaleko ode mnie :) Jakbyś chciał książki do dalszej odsprzedaży, to zapraszam na priv - magazyn mam na Kobierzyńskiej :)

Odezwę się w wiadomości prywatnej :) może coś dodamy do naszej oferty

8 minut temu, danny8_1991 napisał(a):

Ofertę dla piwowarów domowych rozwijamy, będą niebawem kolejne produkty :) także, zachęcam do śledzenia.
Profil na fb czy strona są dziwne https://www.facebook.com/profile.php?id=61572943654785 
Strona w linku. Jeśli to o nią chodzi to rozwiń proszę temat :)

Odezwę się w wiadomości prywatnej :) może coś dodamy do naszej oferty

Nie, raczej ta https://www.facebook.com/profile.php?id=61572879064644

1 minutę temu, anteks napisał(a):

To tylko profil który posłużył do stworzenia strony, ale dzięki za zwrócenie uwagi. 
Muszę popracować nad tym, żeby nie wprowadzał wyszukujących w błąd
Wszystkie treści publikuje tutaj: https://www.facebook.com/profile.php?id=61572943654785 

• 1 month later...

Hej Piwowarzy! 🍺

Mam coś fajnego do potestowania — do mojej oferty dołączyły niedawno drożdże Pinnacle, a teraz chętnie podzielę się z Wami saszetkami w ramach testów! 🔬

Dostępne szczepy:

• 🇺🇸 American Ale

• 🇬🇧 English Ale

• 🇩🇪 Pilsner

• 🧪 Crisp Sour

Zależy mi na Waszej opinii — jak się sprawdzają, jak pracują, jak wpływają na profil piwa. W zamian za saszetkę drożdży będę wdzięczny za:

• krótki feedback,

• jakąś foto-relację z warzenia,

• oznaczenie mnie na FB (mile widziane 😊),

• albo np. próbkę piwa na spróbowanie, jeśli będziecie chcieli się podzielić 🍻

Zainteresowanych proszę o wiadomość prywatną — ilość saszetek ograniczona!

Pozdrawiam i do zobaczenia przy garze!
Daniel – surowcepiwowarskie.pl