malinatbg Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Potrzebuje bardzo szybkiej odpowiedzi. Przy zacieraniu powinienem mierzyć temperaturę młóta czy temperaturę wody. Różnica miedzy nimi 2-3 stopnia. Ewentualnie czy jest to dużo dla enzymów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo333 Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 (edited) Powinieneś mierzyć mniej więcej w środku garnka, a więc w młócie. Nie za blisko ścianek garnka i nie za bliski powierzchni. No i pamiętaj o mieszaniu podczas podgrzewania Edited November 27, 2010 by olo333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
malinatbg Posted November 27, 2010 Author Share Posted November 27, 2010 Oczywiście pamiętam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo333 Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Wcześnie zacząłeś dzień, no ale kto rano wstaje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now