igi1806 Posted Tuesday at 07:31 PM Share Posted Tuesday at 07:31 PM Witam szanowne grono ! Wyrobem alkoholi zajmuję się odkąd skończyłem 18 lat(czyli jakieś 25 lat) bo niema nic lepszego niż "swoje" Najpierw były nalewki z racji dostępu do spirytusu Kolejne doszły wina z racji uprawiania własnej działki Dalej miody pitne z racji nowych znajomości no i w końcu doszły moje ukochane piwa kilka lat temu. Zaczęło się od słów mojej żony: - narzekasz, marudzisz na te kupne piwa , jak jesteś taki kurde "mądry" to sam zrób lepsze ! no i tak leci kolejny rok za rokiem. Przyznać się muszę, że często anonimowo korzystałem z działu "wiki" wybierając/tworząc recepturę i teraz z łezką w oku ubolewam, że ten dział mi się nie otwiera. Może to wszystko trochę w złej kolejności, ale na powitanie bardzo dziękuję za tyle lat wspaniałych chmielowych doznań Pozdrawiam Marcin Fall095 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted Tuesday at 08:12 PM Share Posted Tuesday at 08:12 PM Cześć, Wiki ruszy za kilka dni, niestety boty uwielbiają te skrypty i dochodziło do mocnego obciążenia serwera. igi1806 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts