slotish Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 (edited) Witam W najbliższy wtorek ( 7 grudzień ) w Audytorium Instytutu Historii UWR ( ul. Szewska 49 ) odbędzie się wykład "O początkach piwa bawarskiego we Wrocławiu". Prelegentami będą: Grzegorz Sobel i Joanna Nowosielska-Sobel. Jest to wykład organizowany przez Wrocławskie Towarzystwo Miłośników Historii z cyklu: "O historii Wrocławia i Śląska inaczej". Wykład zaczyna się o godzinie 18. Ja na pewno się zjawię; wykład polecam wszystkim Wrocławiakom a także tym, którzy zechcą się pofatygować do stolicy Dolnego Śląska. Pozdrawiam Edited December 5, 2010 by slotish Link to comment Share on other sites More sharing options...
skitof Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Chętnie bym się zjawił, ale termin mi nie odpowiada. Nie wiesz, czy przewidziany jest jakiś artykuł, czy ten wykład ukaże się w jakiejś książce, czasopiśmie, publikacji itp.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slotish Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 Hej Nie mam pewnych wiadomości. Wydaję mis się, i tu duże CHYBA, że zeszłoroczne wykłady zostały opublikowane albo przynajmniej były takie plany z tego co pamiętam. Mogę się dowiedzieć. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts