plx Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Kiedy do zasypu wpadnie kawałek izolacji z kabla, jaką należy zrobić przerwę przy wysładzaniu? Myślicie że enzymy dadzą sobie z nią radę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 ?????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Kiedy do zasypu wpadnie kawałek izolacji z kabla, jaką należy zrobić przerwę przy wysładzaniu?Myślicie że enzymy dadzą sobie z nią radę? Przerwę na wyjęcie kabelka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jejski Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Jakieś 100.000 lat, a na pewno się rozłoży Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzechu_k Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Ty się nie martw co z izolacją i przerwą tylko co zrobisz jeśli zdobędziesz tym piwem Grand Championa. Skąd zdobędziesz taką samą izolację na skalę przemysłową? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plx Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 @anteks Nie wiedziałem że wpadła. @Jejski To ciut za dużo jak na mnie. Obawiam się że nawet moja pra, pra, prawnuki nie doczekają. @grzechu_k jak na moje oko, to dwa gramy. Mam jeszcze 3 metry jego, więc spoko. W razie czego będę improwizował. Poza tym taka chemia w piwie? A fu! Jury by nie przepuściło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 @anteks Nie wiedziałem że wpadła. @Jejski To ciut za dużo jak na mnie. Obawiam się że nawet moja pra, pra, prawnuki nie doczekają. To wpadła czy nie ? A pytałem tak sobie bo może kiedyś wpadnie , mam jeszcze kawałek podeszwy oraz stare skarpetki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Myślę że ten kawałek niczemu nie zaszkodzi. Wszystko zależy co to za kabel albo kto wypluł ten kawałek kabla po ciągnięciu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 To wpadła czy nie ? A pytałem tak sobie bo może kiedyś wpadnie , mam jeszcze kawałek podeszwy oraz stare skarpetki Po starych skarpetach pewnie skrobia będzie szybko rozłożona. Tylko czy te cukry zjedzą drożdże? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plx Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 Myślę że ten kawałek niczemu nie zaszkodzi. Wszystko zależy co to za kabel albo kto wypluł ten kawałek kabla po ciągnięciu. Tak poważnie, izolacja całkiem nie groźna. Tym bardziej od takiej ilości. Swoją drogą zdziwiłbym się jak by jakieś enzymy ją rozłożyły. @anteks Stare skarpetki to nie problem, wystarczy stary chmiel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadzik Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Jakieś 100.000 lat, a na pewno się rozłoży ;) Gorzej jak po takim zacieraniu się okaże, że wydajność wyniosła grubo powyżej 100% To wpadła czy nie ? A pytałem tak sobie bo może kiedyś wpadnie , mam jeszcze kawałek podeszwy oraz stare skarpetki Skarpetki to do chmielu idealne będą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plx Posted December 13, 2010 Author Share Posted December 13, 2010 Jakieś 100.000 lat' date=' a na pewno się rozłoży ;)[/quote']Gorzej jak po takim zacieraniu się okaże, że wydajność wyniosła grubo powyżej 100% Wtedy koncerny będą zabijały się o patent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now