sopista Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Witam wszystkich piwowarów domowych i zwolenników a raczej smakoszy ich produktów. Wprawdzie i mi udało się popełnić kilka warek ale tylko wspólnie (MDM i Trzech Tenorów). Moje hobby to etykiety właśnie od "domowych". Mam ich już 2210 szt. Obejrzeć je można na mojej stronie www.gjpbeer.com w zakładce Etykiety/Domowe. Wiele działających tu koleżanek i kolegów zna mnie z www.browar.biz gdzie, podobnie jak i tutaj udzielam się (chociaż ostatnio rzadko) jako sopista. I jeśli już pojawiłem się i tutaj to naturalnie prośba. Oczywiście o kolejne etykiety. I mam jeszcze jedną prośbę. Na mojej stronie w "Domowych" w "Nieznanych" widnieje 20 etykiet, których nie mogę przyporządkować do konkretnej miejscowości, osoby lub nazwy browaru. Gorąca prośba o pomoc w tym zakresie. Pozdrawiam wszystkich. Grzegorz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Witaj Grześku! Jestem wielkim fanem http://www.gjpbeer.com/ i temat pozwolę sobie na najbliższy dłuższy okres przykleić Kto nie był na stronie, to polecam gorąco zobaczyć ile tam włożono pracy w skatalogowanie etykiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 36672 - link do profilu kolegi rubezahl http://www.piwo.org/forum/profile.php?id=898&view - jest na forum regularnie. 31698 - Czes i Przemek z BA Dotrzesz na pewno Tyle mi się udało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 sopista - witam na forum. mieliśmy się już okazję poznać osobiście. Widzę, że trochę brakuje Ci moich monotonnych etykiet. Daj cynk jak Ci je dostarczyć. Życzę powodzenia w dalszym zbieraniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasiek Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 (edited) Witam i ja. Nie mieliśmy się okazji poznać osobiście, ale widzę, że jedną etykietę moją masz. Chciałem napisać, że jedyną, ale w międzyczasie dorobiłem się drugiej. 31697 - ma w opisie "warzył sklep dla smakoszy piwa Piwowar" - może trzeba pytać Pani Magdy ze sklepu Piwowar? Edited December 13, 2010 by Stasiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Witam i ja , postaram się podesłac jakieś etykiety Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasiek Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Znalazłem jeszcze jedną: 35092 - Eco-Frontiers Ranch - AgaL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts