Jump to content

Witam

sopista

Recommended Posts

Witam wszystkich piwowarów domowych i zwolenników a raczej smakoszy ich produktów. Wprawdzie i mi udało się popełnić kilka warek ale tylko wspólnie (MDM i Trzech Tenorów). Moje hobby to etykiety właśnie od "domowych". Mam ich już 2210 szt. Obejrzeć je można na mojej stronie www.gjpbeer.com w zakładce Etykiety/Domowe. Wiele działających tu koleżanek i kolegów zna mnie z www.browar.biz gdzie, podobnie jak i tutaj udzielam się (chociaż ostatnio rzadko) jako sopista.

I jeśli już pojawiłem się i tutaj to naturalnie prośba. Oczywiście o kolejne etykiety. I mam jeszcze jedną prośbę. Na mojej stronie w "Domowych" w "Nieznanych" widnieje 20 etykiet, których nie mogę przyporządkować do konkretnej miejscowości, osoby lub nazwy browaru. Gorąca prośba o pomoc w tym zakresie.

Pozdrawiam wszystkich.

Grzegorz.

sopista - witam na forum. mieliśmy się już okazję poznać osobiście. Widzę, że trochę brakuje Ci moich monotonnych etykiet. Daj cynk jak Ci je dostarczyć.

Życzę powodzenia w dalszym zbieraniu.

Witam i ja. Nie mieliśmy się okazji poznać osobiście, ale widzę, że jedną etykietę moją masz. ;) Chciałem napisać, że jedyną, ale w międzyczasie dorobiłem się drugiej. ;)

31697 - ma w opisie "warzył sklep dla smakoszy piwa Piwowar" - może trzeba pytać Pani Magdy ze sklepu Piwowar?

Edited by Stasiek