Jejski Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Natknąłem się na artykuł w BA z października 2007 gdzie jest screen ówczesnej mapy. Dokładam fotkę z dzisiaj i zadam pytanie na spostrzegawczość. Czy są jakieś różnice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 No proszę proszę ps: Uprzedzając ewentualne pytania Tak - pamiętam o koniecznych zmianach i modyfikacjach :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
coelian Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 (edited) Ile różnic trzeba znaleźć i co jest nagrodą ?? :) p.s. imponujący przyrost Edited February 19, 2011 by coelian Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Wydaje mi się że nawet ta dzisiejsza mapa to kropla w szklance herbaty.Piwowarów jest więcej tylko nie ma ich na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Jak się powiększy mapę to już tak czerwono nie jest. :) Niedawno dowiedziałem się, że u mnie w rejonie jest jeszcze kilku piwowarów, którzy o forach naszych nigdy nie słyszeli i spotykają się regularnie na degustacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Jak się powiększy mapę to już tak czerwono nie jest. :) Niedawno dowiedziałem się, że u mnie w rejonie jest jeszcze kilku piwowarów, którzy o forach naszych nigdy nie słyszeli i spotykają się regularnie na degustacje. Tak samo jest moim rejonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgoda Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Z kolei u mnie (Wołomin - Kobyłka - Zielonka) okazało się, że z zaznaczonych na mapie browarów domowych nie działa już żaden oprócz mojego. I znalazłem tylko jedną parę piwowarów w okolicy, którzy czasem robią jakieś piwko z puszek, ale odkąd nie można kupić puszek Johna Bulla, to jakoś im się nie chce. Teraz próbuję ich przekabacić na zacieranie - na razie uwierzyli, że dadzą radę w swojej kuchni (jak się okazało, ja mam mniejszą ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 U mnie przez te 4 lata coś drgnęło , widzę nawet browar w odległości 15 km o którym nic nie wiedziałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
josefik Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 (edited) Natknąłem się na artykuł w BA z października 2007 gdzie jest screen ówczesnej mapy. Dokładam fotkę z dzisiaj i zadam pytanie na spostrzegawczość. Czy są jakieś różnice? W zasadzie wtedy nastąpił przełom, już kilka dni po tym niusie było dużo bardziej czerwono. Data umieszczenia wiadomości przez BA pokrywa sie często z rejestracją starszych stażem forumowiczów. Edited February 19, 2011 by josefik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jejski Posted February 19, 2011 Author Share Posted February 19, 2011 Po 2007 domowych browarów też chyba troszkę przybyło? Link to comment Share on other sites More sharing options...
josefik Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 niepodważalnie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiktor Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 ja wiem że u mnie jest kilku piwowarów, bo kurier przywożąc mi paczki z BA powiedział, że nie jestem jedynym odbiorcą. Niestety nie bardzo znam innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzechu_k Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Kurierzy to kopalnia wiedzy. Mój też mi mówił, że niedaleko mnie ktoś warzy (josefik) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maryush Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Ja kilka razy pytałem kurierów, ale nigdy żaden nie woził podobnych paczek w okolicy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzechu_k Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 (edited) Aż dziwne - w Lublinie i okolicach patrząc na mapę (trzymamy się tematu ) to zagłębie piwowarskie. A może u nas po prostu kurier - plotkarz? Edited February 19, 2011 by grzechu_k Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 No, ja prosiłem aby ci ludzie sie skontaktowali ze mną przez piwoorga ale jak narazie cisza. Chętnie bym popróbował inne piwa. Szkoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maryush Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Aż dziwne - w Lublinie i okolicach patrząc na mapę (trzymamy się tematu ) to zagłębie piwowarskie. A może u nas po prostu kurier - plotkarz? Akurat ja warzę i odbieram paczki w Kłoczewie.. lubelskich piwowarów (trzech ) to znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scovron Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Natknąłem się na artykuł w BA z października 2007 gdzie jest screen ówczesnej mapy. Dokładam fotkę z dzisiaj i zadam pytanie na spostrzegawczość. Czy są jakieś różnice? Tak mnie to natchnęło, że aż sobie lokalizację w profilu dodałem. Przy okazji dowiedziałem się, że w promieniu 500 metrów mam trzech innych piwowarów, aczkolwiek raczej mało aktywnych na forum . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgoda Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 (edited) Do mnie nie masz daleko. Z Białołęki do Wołomina to dwa rzuty beretem. A, Wujcio Shaggy jest aktywny na browarbizie, tu się raczej nie udziela. Edited February 20, 2011 by zgoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts