JaśWędrowniczek Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Witam wszystkie Piwowarki i wszystkich Piwowarów naszej RP. Moja przygoda z piwowarzeniem dopiero się rozpoczyna, także zaczynam od przywitania się z Wami i ruszam do lektury. Pozdrawiam serdecznie i jak Bóg da, a Partia pozwoli do miłego . Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo333 Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Witam Przyjemnej lektury Link to comment Share on other sites More sharing options...
zstars Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Również witam czytaj, czytaj i zacieraj - nie ma to jak smak własnego piwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franekkkk Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 witam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marmur Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Witam, dużo udanych piw życzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coelian Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Witam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 I ja witam, Cieszę się z kolejnego piwowara na naszym globie-istnie staje się to dojść popularne ostatnio. Czy zamierzasz zacierać i od czego zaczynasz przygodę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaśWędrowniczek Posted February 22, 2011 Author Share Posted February 22, 2011 Dziękuję za ciepłe przyjęcie .... Odpowiadając na Twoje pytanie - Zacierać, zacierać ale najsamprzód muszę zaczerpnąć z Waszego Wielkiego Doświadczenia. Zaraz potem kupię "podstawowy zestaw młodego piwowara" i wraz ze znajomymi będę się delektował Pierwszym Własnym Piwkiem;). Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sn_phoenix Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Powitać i powodzenia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jejski Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Witam Zacierać, zacierać ale najsamprzód muszę zaczerpnąć z Waszego Wielkiego Doświadczenia. Z dobrej strony zaczynasz Poczytaj Wiki, Mapa wątków działu Piaskownica i może jeszcze moje wypociny Moje przemyślenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts