Szwed Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 (edited) Wybieram się w maju z rodziną 2+2 w okolice Barcelony. Chcę łączyć zwiedzanie z odpoczynkiem. Czy ktoś zna ceny kolejki łączącej Blanes z Barceloną. Gdzie można znależć więcej na temat lokalnych połączeń na Costa Brava? Jakie są ceny komunikacji miejskiej w samej Barcelonie? Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Edited March 7, 2011 by apolloks Link to comment Share on other sites More sharing options...
LJajecznica Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 3 lata temu byłem w Calella obok Barcy. Niestety nie powiem ci jakie są ceny, ale raczej nie będziesz niemile zaskoczony. Niektóre spożywcze rzeczy były tańsze od polskich. Piwo było tańsze niż u nas. powodzenia P.S. Na pewno są fora turystyczne, tam będą bardziej zorientowani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagarin Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 ja bede w polowie kwietnia to ewentualnie wtedy moge sprobowac pomoc.. jesli jeszcze bedzie potrzeba.. moze znajdziesz cos na tej stronie http://www.barcelona-tourist-guide.com/en/transport/barcelona-metro.html pozdrawiam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagarin Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Wczoraj w nocy wrocilem z BCN.. niesamowite miasto.. jesli masz jakies pytania jeszcze to sprobuje pomoc.. pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szwed Posted April 18, 2011 Author Share Posted April 18, 2011 Wczoraj w nocy wrocilem z BCN.. niesamowite miasto.. jesli masz jakies pytania jeszcze to sprobuje pomoc.. pozdrawiam! OK odezwe się na PW. Wylatujemy 15-go maja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szwed Posted May 25, 2011 Author Share Posted May 25, 2011 I ja wróciłem z BCN . Polecam wszystkim zwiedzanie na własną rękę. Z nami była córka 9 lat Dziękuje koledze gagarinowi za cenne porady na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts