ciekawski001 Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Niedawno widziałem w telewizji nakładkę na nalewkę od piwa beczkowego. Nadzwyczajność polega na tym, że lane piwo lane już do kufla było bez piany. Bardzo chciaiłbym kupić taką nakładkę tylko nie wiem jak się to precyzyjnie nazywało. Czy mógłbym prosić o fachowe wsparcie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coelian Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Może tu coś znajdziesz: http://www.piwo.org/forum/t4457-bardzo-wydajny-dystrybutor-piwa.html p.s. dlaczego chcesz mieć piwo bez piany ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 No właśnie, po co komu piwo bez piany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignac99 Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Czy piwo może w ogóle być bez piany? Może chodzi o jakiś "inny" produkt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiktor Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Czy piwo może w ogóle być bez piany? Może chodzi o jakiś "inny" produkt? dawno piwa ze sklepu nie piłeś ostatnio barmanka z mojego zaprzyjaźnionego pubu narzekała ze jak naleje piwo to zanim doniesie na stolik to piana znika. Chociaż muszę powiedzieć że jak ostatnio piłem żubra to piana utrzymała się do samego końca, a nie piłem wcale szybko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Czy piwo może w ogóle być bez piany? Może chodzi o jakiś "inny" produkt? dawno piwa ze sklepu nie piłeś ostatnio barmanka z mojego zaprzyjaźnionego pubu narzekała ze jak naleje piwo to zanim doniesie na stolik to piana znika. Chociaż muszę powiedzieć że jak ostatnio piłem żubra to piana utrzymała się do samego końca' date=' a nie piłem wcale szybko.[/quote'] Co za karę kazali Ci wypić tego Żubra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jejski Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 (edited) W ciągu ostatnich dwóch tygodni piłem "za karę" dwa razy po dwie puszki i po każdej sesji napier.... mnie głowa. Przypadek to nie był!Nigdy więcej!!! PS To nie jest nalewka tylko nalewak lub kran. Edited March 14, 2011 by Jejski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faszysta Rasista Homofob Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Coś w tym jest. Normalnych piw mogę wypić 5 i nic mi nie jest, a na drugi dzień rano jestem rześki i wypoczęty. Po trzech sklepowym rano boli mnie głowa i jest mi niedobrze. Kiedyś wypiłem 2 normalne i jednego Heinekena, to rano odbijało mi się ... Heinekenem A ta piana to pewnie była z niewypłukanego płynu do mycia naczyń Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Myślałem że powstał wątek o nalewkach a tu .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts