coder Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Przychodzi gej do lekarza: - Panie doktorze mam HIV. - Proszę zjeść 2 kg suszonych śliwek, popić to 2 l. surowego mleka i 1 l. kompotu z suszonych śliwek. - mówi lekarz. - I to mi pomoże? - Nie ale dowie się pan w końcu do czego na prawdę służy tyłek. Seven, OxyMoLot, forumwaldek and 1 other 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaGacek Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Amerykanie przez pomyłkę wystrzelili rakietę, stracili nad nią kontrolę no i niestety spadła ona na terytorium ZSRR. Rozpieprzyła całe miasto, 250 000 tysięcy ofiar, pożary, zniszczenia. Prezydent USA dzwoni do I Sekretarza ZSRR: - Towarzyszu, przepraszamy, to przez pomyłkę. Bardzo nam przykro, za wszystko zapłacimy - odszkodowanie, odbudowę i w ogóle wszystko na nasz koszt. I Sekretarz mówi: - OK, nie ma sprawy, ponieśliśmy straty, no ale w sumie każdemu się to mogło trafić. Zgoda. Niestety inni członkowie biura politycznego ZSRR nie byli na tyle wyrozumiali i nakłonili I Sekretarza do odwetu. Niestety okazało się, że cały arsenał ZSRR to gumowe atrapy. No ale honor honorem - odwet musi być. Jak zdecydowali, tak zrobili - wystrzelili gumową atrapę. Po jakimś czasie I Sekretarz dzwoni do Prezydenta USA: - Towarzyszu Prezydencie, przepraszamy, błąd jak cholera, wystrzeliliśmy rakietę, bardzo nam przykro, zapłacimy - tylko nam wybaczcie.... Prezydent na to: - Towarzyszu I Sekretarzu, ja rozumiem, każdemu się może przytrafić, no ale tu u nas jest tragedia!!!! 15 miast w gruzach, miliony zabitych, straty trudne do oszacowania a rakieta dalej skacze i skacze... forumwaldek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaGacek Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 (edited) nie wiedziałem gdzie to dokleić - podziwiam autora fotobloga http://fotkapeel.pinger.pl/p/1 Dla odmiany zdjęcie, które wywarło na mnie pozytywne wrażenie i nie pochodzi z powyższego bloga. Edited September 5, 2008 by GaGacek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Namówiłam wczoraj męża na zakup żyrandola z kryształów. Bardzo drogiego - zbieraliśmy na niego pół roku. Pojechaliśmy do sklepu, kupiliśmy żyrandol i szczęśliwi popędziliśmy do domu kupując po drodze butelkę koniaku (trzeba nowy zakup ten tego..). W domu strzeliliśmy po 50, potem powtórzyliśmy i mówię do męża: - To co, wieszamy ? Mąż delikatnie mówiąc nie przepada za "pracami pod napięciem", ale albo pod wpływem koniaku albo mojej błagalnej miny zgodził się. Postawiliśmy krzesło, na krzesło taboret mąż wspiął się na tę piramidę, a mi kazał się ubezpieczać. Stoję dumna i szczęśliwa, obserwuję jak mój orzeł pod sufitem majstruje (a był ubrany w luźne bokserki), Przenoszę wzrok nieco niżej i widzę że z tych sympatycznych bokserek wygląda jajeczko. Rozczulona widokiem leciutko pstryknęłam paluszkami po tym jajeczku. Mój tygrys w tej samej sekundzie poleciał w dół wraz z żyrandolem, który rozbił się całkowicie na małe kawałki. Wstał jednak szybko i z resztkami żyrandola w rękach podskoczył do mnie...myślałam, że mnie zabije ! A on mówi : - Kurde, ale mnie prądem pierdyknęło, aż do jąder doszło. Dobrze, że nie na śmierć!!! OxyMoLot and forumwaldek 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Siedzi sobie dwóch piwoszy zwolenników piw przemysłowych przed sklepem i piją jakieś tam piwko za 90 gr. Patrzą znudzeni, a do sklepu wchodzi para turystów. Turyści po chwili wychodzą ze sklepu z butelką wody mineralnej. Widząc to pierwszy piwosz mówi do drugiego " zobacz wodę piją jak zwierzęta" yoshi and forumwaldek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaGacek Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 http://www.efakt.pl/wydarzenia/artykul.asp?artykul=35971 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ro_y Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Lata 80-te, miejski autobus, rozmawia dwóch młodych ludzi i jeden pyta drugiego: -Wiesz dlaczego milicjanci nie jedza ogórków kiszonych? -bo im głowa nie wchodzi do słoika Za nimi siedzi kobieta z małą córeczką, która mówi: -Mamo przecież tatuś je ogórki kiszone Gość siedzący z tyłu na to: -Tak, ale z beczki:lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 wersja I Koleżanka opowiada koleżance o spotkaniu z chłopakiem. Wiesz rewelacja 3 godziny gry wstępnej, następnie godzina seksu, no super super. wersja II Kolega opowiada o spotkaniu koledze. Wiesz kolacja, żarcia ponad miarę, picia do zabicia. Przez 3 godziny nie chciał mi stanąć, a póżniej przez godzinę nie mogłem skończyć, tragedia klęska niesamowita. JK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Dzwoni tato do córki będącej na studiach zagranicznych: - Cze córeczko, co słychać? - Zostałam prostytutka - Co?! Jak mogłaś? Ty szmat*, Ty kur**.. - Ależ tato! Ty wiesz ile ja mam teraz ciuchów? Mam czesne i studia opłacone już do końca. Jeżdżę jaguarem. Siostrę zapraszam do mnie na wakacje, a Wam z mamą wykupiłam miesięczne wczasy na Majorce i kupiłam na nie jacht - już tam czeka na Was... - Czekaj, czekaj... to mówisz, ze kim zostałaś? - Prostytutką - Aaa, przepraszam. A ja zrozumiałem, że protestantką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaGacek Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 (edited) Porwanie samolotu Poniedziałek Porwaliśmy samolot na lotnisku w Moskwie, pasażerowie jako zakładnicy. Żądamy miliona dolarów i lotu do Meksyku. Wtorek. Czekamy na reakcję władz. Napiliśmy się z pilotami. Pasażerowie wyciągnęli zapasy. Napiliśmy się z pasażerami. Piloci napili się z pasażerami. Środa Przyjechał mediator. Przywiózł wódkę. Napiliśmy się z mediatorem, pilotami i pasażerami. Mediator prosił, żebyśmy wypuścili połowę pasażerów. Wypuściliśmy, a co tam. Czwartek Pasażerowie wrócili z zapasami wódki. Balanga do rana. Wypuściliśmy drugą połowę pasażerów i pilotów. Piątek Druga połowa pasażerów i piloci wrócili z gorzałą. Przyprowadzili masę znajomych. Impreza do rana. Sobota Do samolotu wpadł SPECNAZ. Z wódką. Balanga do poniedziałku. Poniedziałek Do samolotu pakują się coraz to nowi ludzie z gorzałą. Jest milicja, są desantowcy, strażacy, nawet jacyś marynarze. Wtorek Nie mamy sił. Chcemy się poddać i uwolnić samolot. SPECNAZ się nie zgadza. Do pilotów przyleciała na imprezę rodzina z Władywostoku. Z wódką. Środa Pertraktujemy. Pasażerowie zgadzają się nas wypuścić, jeśli załatwimy wódkę. Edited September 25, 2008 by GaGacek OxyMoLot 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaGacek Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 http://www.pinkbike.com/photo/2385611/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaGacek Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Polecam obejrzeć cierpliwie to jest 8 minut, zwroty akcji niesamowite i to wyreżyserowała natura. http://pl.youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groszekpiwoszek Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 POLECAM grę !!! Ostatnio grałem. Jest świetna. Znalazłem nawet filmik o niej http://pl.youtube.com/watch?v=nVZw9eEVyy0 pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 No toś się doigrał GroszkuPiwoszku.... Dziękujemy i nie-do-widzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaGacek Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 (edited) http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=10541 Edited November 27, 2008 by GaGacek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jejski Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=10541 Zapomniałeś napisać że przed zobaczeniem tego linku trzeba założyć pampersa, grozi posiuraniem majtek . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Ja takie coś robię, ale dopiero po 10 piwach. JK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaGacek Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 http://fishki.net/comment.php?id=46499 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jejski Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Po zobaczeniu tego linku wypiłem tyle alku że starczy na następne trzy lata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaronVonZuk Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Dla studiujących i dla młodych duchem Sajgon,Wietnam,Korea Północna,Czeczenia,Irak,Afganistan,Gaza, Sesja . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaGacek Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=1Ixvn3wp_fg Edited February 24, 2009 by GaGacek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaGacek Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Siedziałem z kolegami w pubie i ktoś wyskoczył z tematem, że piwo zawiera żeńskie hormony.Nie mogliśmy dojść do spójnych wniosków, więc postanowiliśmy przeprowadzić eksperyment naukowy.Każdy z nas (z pobudek czysto naukowych!) wypił 10 piw.I wtedy odkryliśmy przerażającą prawdę: 1)przybraliśmy na wadze, 2)strasznie dużo mówiliśmy, ale o niczym konkretnym, 3)mieliśmy problemy z prowadzeniem samochodu 4)nie potrafiliśmy logicznie myśleć 5)nie udało nam się przyznać do błędu, mimo że było zupełnie jasne, że go popełniliśmy 6)każdy z nas wierzył, że jest pępkiem wszechświata 7)mieliśmy bóle głowy i żadnej ochoty na seks 8)nie umieliśmy zapanować nad emocjami 9)trzymaliśmy się nawzajem za ręce 10)po każdych 10 minutach musieliśmy iść do WC, i to wszyscy jednocześnie. Dalsze dowody są zbyteczne. Piwo zdecydowanie zawiera żeńskie hormony! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaGacek Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 GaGacek natchnął mnie tym swoim filmikiem z youtube, więc zamieszczę jeden z naszej bajki. A mianowicie przeróbkę reklamy Buda. Zaczęło się od tego, ze chłopaki nakręcili film i wrzucili do netu, Anhauserowi tak się spodobał, że skontaktowali się i podpisali z nimi kontrakt. Najpierw wersja aktualna: A tutaj wersja oficjalna: http://www.youtube.com/watch?v=L38wthA4Ld0 Piwo nędza, ale reklama mi się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaGacek Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 (edited) Konstrukcja wypatrzona w firmie, w której pracuje. Edited March 14, 2009 by GaGacek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts