coder Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 (edited) Przeczytałem o ciekawym tricku - przy wysładzaniu, zamiast kłaść talerzyk ma młóto mozna je przykryć folią aluminiową, którą potem podziurkujemy, woda będzie przepływać w młóto bardziej równomiernie. dori Edit - uszczegółowienie tematu Edited June 26, 2009 by dori Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaGacek Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 kozak K+ dla Ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
coder Posted August 8, 2008 Author Share Posted August 8, 2008 Przeczytałem o ciekawym tricku - przy wysładzaniu, zamiast kłaść talerzyk ma młóto mozna je przykryć folią aluminiową, którą potem podziurkujemy, woda będzie przepływać w młóto bardziej równomiernie. Chociaż... po namyśle nie wiem, czy będzie to miało przewagę nad talerzykiem - żeby połozyć folię, będę musiał czekać, aż się odsłoni powierzchnia młóta, a nie jest to wskazane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 No i ma to te same wady co użycie durszlaka. Woda może wyżłobić sobie kanaliki. A gdyby użyć drobne sitko? Tylko po co skoro talerzyk się sprawdza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts