Franekkkk Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 (edited) Właśnie znalazłem informację odnośnie imprezy w najbliższą niedzielę. http://epoznan.pl/kultura-wydarzenie-35688-I_FESTIWAL_PIWA#Scene_1 czy ktoś z Was będzie miał tam stanowisko odnośnie piwa domowego? Edited May 11, 2011 by Franekkkk Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Właśnie znalazłem informację odnośnie imprezy w najbliższą niedzielę. http://epoznan.pl/kultura-wydarzenie-35688-I_FESTIWAL_PIWA#Scene_1 czy ktoś z Was będzie miał tam stanowisko odnośnie piwa domowego? Jeszcze tu http://www.muzeum-szreniawa.pl/?q=pl/node/397 Będzie stanowisko z piwem domowy oraz pokaz warzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franekkkk Posted May 11, 2011 Author Share Posted May 11, 2011 a kto warzy? tajemniczy piwowar, co się nie pochwalił? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Z browarów domowych degustować będzie można piwa z Browaru Szał Piw oraz Browaru Anteks , pokaz warzenia w ich wykonaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo70 Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Życzę miłej imprezy i słonecznej pogody, mnie niestety nie będzie ze względu na obowiązki rodzinne może uda mi się zawitać w drodze powrotnej jak zdążę Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Życzę miłej imprezy i słonecznej pogody, mnie niestety nie będzie ze względu na obowiązki rodzinne może uda mi się zawitać w drodze powrotnej jak zdążę Przy sprzątaniu każde ręce sie przydadzą Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo70 Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Spodziewałem się takiej odpowiedzi ale jak już nie będziecie w stanie stać na nogach to podjadę i pomogę może skapnie mi się w podziękowaniu pajda chleba ze smolcem i ogóras Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Spodziewałem się takiej odpowiedzi ale jak już nie będziecie w stanie stać na nogach to podjadę i pomogę może skapnie mi się w podziękowaniu pajda chleba ze smolcem i ogóras Tradycyjnie jadę autkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Spodziewałem się takiej odpowiedzi ale jak już nie będziecie w stanie stać na nogach to podjadę i pomogę może skapnie mi się w podziękowaniu pajda chleba ze smolcem i ogóras Tradycyjnie jadę autkiem Więc nie ma po co jechać, jesteś niezastąpiony Link to comment Share on other sites More sharing options...
wogosz Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 a kto warzy? tajemniczy piwowar, co się nie pochwalił? Tajemniczy Don Pedro, szpieg z krainy deszczowców, pospołu z Bartolomeo Bartolinim herbu Zielona Pietruszka i Smokiem Wawelskim z Opalenicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Z tego co słyszałem będzie też Fortuna , EDI i .... zapomniałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Ino nie handlujcie za bardzo Znaczy spod lady można Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo70 Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Z tego co słyszałem będzie też Fortuna , EDI i .... zapomniałem Ale będzie czad Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 I Festiwal Piwa uważam za świetna imprezę . Kolejki chcących zdegustować piwo domowe ogromne . Bardzo duże zainteresowanie pokazem warzenia oraz wszelakim sprzętem piwowarów domowych .Tysiące pytań Migawki z imprezy http://www.radiomerkury.pl/informacje/pozostale/festiwal-piwa-w-szreniawie.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Anteks. Wiem jak jest. W ub. roku warzyłem pokazowo w skansenie w Osieku nad Notecią. Zainteresowanie wręcz kosmiczne. A ilu potencjalnych kupców trzeba było odprawić z kwitkiem... Aż żal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 (edited) Anteks. Wiem jak jest. W ub. roku warzyłem pokazowo w skansenie w Osieku nad Notecią. Zainteresowanie wręcz kosmiczne. A ilu potencjalnych kupców trzeba było odprawić z kwitkiem... Aż żal. Wizyta smutnego pana z UC podczas imprezy bezcenna ps I tak mieliśmy szczęście , inni byli nawiedzani jeszcze przez US i PIH ( Oj posypały sie kary, oj posypały) Edited May 15, 2011 by anteks Link to comment Share on other sites More sharing options...
josefik Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 To jakiś życzliwy musiał zadenuncjować imprezę, bo tak normalnie w niedzielę to żaden urzędnik by sie nie pojawił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Faszysci podnoszą głowę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Gady wyczytały, że jest festiwal piwa i przyszły sprawdzić co i jak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Anteks. Wiem jak jest. W ub. roku warzyłem pokazowo w skansenie w Osieku nad Notecią. Zainteresowanie wręcz kosmiczne. A ilu potencjalnych kupców trzeba było odprawić z kwitkiem... Aż żal. Wizyta smutnego pana z UC podczas imprezy bezcenna ps I tak mieliśmy szczęście ' date=' inni byli nawiedzani jeszcze przez US i PIH ( Oj posypały sie kary, oj posypały)[/quote'] Dobrze rozumie, że to podczas właśnie tej imprezy ? :rolleyes: To pewnie ukarani wystawcy za rok nie przyjadą... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 (edited) Tak kontrole były podczas tej imprezy. Co do tego czy przyjadą w przyszłym roku to patrząc jakie były kolejki do wszystkich stoisk jestem pewien że przyjadą kary dotyczyły nie nabijania na kasę , nie wydawania paragonów Edited May 16, 2011 by anteks Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo70 Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 kary dotyczyły nie nabijania na kasę , nie wydawania paragonów To dobrze że nabijaliście i wydawaliście paragony, bo tego się obawiałem, że o tym zapomnicie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 I pewnie jeszcze karali za leżący na stole paragon, którego klient nie zabrał. Tak przynajmniej słyszałem, że robią w mej okolicy (50 zł mandatu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Kilka zdjęć z imprezy http://www.piwo.org/galeria/thumbnails.php?album=213 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 To jest dobre Zwycięstwo piwa nad apteką Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts